Fadd, Dombori-üdülőtelep

Eladó üdülőházas nyaraló
Fadd, Dombori-üdülőtelep
Alapterület
924 m²
Telekterület
3140 m²
Szobák
18
Azonosító: 32210024
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó üdülőházas nyaraló

Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
1981 és 2000 között
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Fűtés
gázkazán
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Kilátás
panorámás
Tetőtér
beépített
Villany
van
Víz
van
Gáz
van
Csatorna
van

Leírás

Fadd-Dombori üdülőtelepe Budapesttől 150, Szekszárdtól 20 km-re, Pakstól 26 km-re a faddi Duna-holtág mellett helyezkedik el. A 12 km hosszú Duna-holtág a csend és nyugalom birodalma, ideális hely a nyugodt pihenésre vágyóknak. Dombori a vízi sportok kedvelőinek is kiváló hely, a holtág egykori versenypályáján már számos nemzetközi versenyt is rendeztek. Az üdülőtelepen több jól kiépített strand található és felszerelt tenisz-, foci-, kézilabda-, kosárlabda- és strandröplabda-pályával, így a sportos nyaralást kedvelőknek is ajánlható. A Holtág a horgászás örömeinek hódolóknak igazi paradicsom, Dombori főként óriásharcsáiról ismert.
Itt kínálok megvételre egy csodálatosan megtervezett és kivitelezett épület együttest, bekerített, 3140 m2-es, belterületi, SAJÁT VÍZPARTTAL ÉS STÉGGEL rendelkező telken.
Ybl Miklós díjas építész, akadémikus, Jankovics Tibor alkotta a terveket.
Az építmények 2 szintesek, megtalálható egy szállás épület ( zárt tér nagyság: 348 m2, fedett-nyitott tér: 50 m2) és külön egy étterem és klubépület ( zárt tér: 576 m2, fedett/nyitott: 70 m2, teraszok 244 m2)
Összesen 18 vendégszoba fürdővel, étterem, konyha és a hozzátartozó kisegítő helyiségekkel, gazdasági udvarral, konferencia és különterem, társalgók, nappalik, bár, billiárd szoba, teraszok, tárolók lettek kialakítva.
Az ingatlan korszerűsítésre, felújításra szorul.
Az ingatlan teljes összközműves de a víz, gáz és áram órákat újból kell felszereltetni.
Irány ár: 199 MFt.