Hévíz, Egregy Eladó étterem, vendéglő
Alapterület 240 m2
Azonosító: 32106325
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 316 Felfedés
Eladó étterem, vendéglő
Légkondicionáló van
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló van
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Egregyi szőlőhegyen eladósorba került egy bevezetett, nagy forgalmú vendéglő a felette kialakított lakással.
A vendéglő belső helyiségében 50 fő kiszolgálására nyílik lehetőség, az előtte lévő fedett teraszon kb. 40 fő tud helyet foglalni. A fedett rész mellett kialakítottak egy szőlőlugassal árnyékolt nyitott, hangulatos teraszt, ami újabb, kb.40 fő fogadására alkalmas. A belső vendéglőből egy borospince is megközelíthető, melyben akár borkóstolókat is megszervezhet. A két terasz kb. 50 nm alapterületű.
Az étteremben télen is van lehetőség családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények, kisebb létszámú esküvők megtartására, mivel egy szép vízteres cserépkályhával + radiátorokkal könnyen lehet kellemes hőmérsékletet teremteni.
A konyha felszereltsége minden igényt kielégít, a mai modern elvárásoknak megfelelő saválló bútorokkal + gépekkel, HACCP engedéllyel. A konyhához tartozik még természetesen előkészítő, raktár, öltöző, vizesblokk.
A vendéglő felett található egy 80nm alapterületű lakás, mely 2 szobából , 2 gardróbból, 2 fürdőszobából, nagy nappali+ étkezőből, 1 konyhából áll. A keleti tájolású szobához egy szép nagy terasz is tartozik, melyről gyönyörű a kilátás Cserszegtomaj irányába.
A lakás fűtése villannyal megoldott, mennyezeti mikrohullámú fűtőpanelek, illetve hűtő-fűtő klíma biztosítja.
Az ingatlanban DIGI TV, illetve mobil internet bekötve. A lakás a vendéglőtől teljesen elszeparáltan, külön bejárattal közelíthető meg.
Az ingatlanhoz az utca felől egy jól járható út vezet, mellette szőlőültetvénnyel.Ez az 1200m2 terület művelés alól ki lett vonva.
Az ingatlan felett gyümölcsös és erdő besorolású 0.9 ha terület tartozik, egy részében fiatal, de már termő gyümölcsfákkal betelepítve. 1/1-es tulajdonjoggal bír, örök panorámás festői környezetben található.
Gáz kivételével minden közmű bevezetve.

Várom megtisztelő érdeklődését, hívjon bizalommal!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Hévíz, Egregy
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 316
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch