Hévíz, Egregy

Eladó étterem, vendéglő
Hévíz, Egregy
Ár
125 millió Ft
Alapterület
240 m²
Azonosító: 32106325
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Zsámboki Frikk Beáta
Central Studio Kft.
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó étterem, vendéglő

Légkondicionáló
van

Leírás

Egregyi szőlőhegyen eladósorba került egy bevezetett, nagy forgalmú vendéglő a felette kialakított lakással.
A vendéglő belső helyiségében 50 fő kiszolgálására nyílik lehetőség, az előtte lévő fedett teraszon kb. 40 fő tud helyet foglalni. A fedett rész mellett kialakítottak egy szőlőlugassal árnyékolt nyitott, hangulatos teraszt, ami újabb, kb.40 fő fogadására alkalmas. A belső vendéglőből egy borospince is megközelíthető, melyben akár borkóstolókat is megszervezhet. A két terasz kb. 50 nm alapterületű.
Az étteremben télen is van lehetőség családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények, kisebb létszámú esküvők megtartására, mivel egy szép vízteres cserépkályhával + radiátorokkal könnyen lehet kellemes hőmérsékletet teremteni.
A konyha felszereltsége minden igényt kielégít, a mai modern elvárásoknak megfelelő saválló bútorokkal + gépekkel, HACCP engedéllyel. A konyhához tartozik még természetesen előkészítő, raktár, öltöző, vizesblokk.
A vendéglő felett található egy 80nm alapterületű lakás, mely 2 szobából , 2 gardróbból, 2 fürdőszobából, nagy nappali+ étkezőből, 1 konyhából áll. A keleti tájolású szobához egy szép nagy terasz is tartozik, melyről gyönyörű a kilátás Cserszegtomaj irányába.
A lakás fűtése villannyal megoldott, mennyezeti mikrohullámú fűtőpanelek, illetve hűtő-fűtő klíma biztosítja.
Az ingatlanban DIGI TV, illetve mobil internet bekötve. A lakás a vendéglőtől teljesen elszeparáltan, külön bejárattal közelíthető meg.
Az ingatlanhoz az utca felől egy jól járható út vezet, mellette szőlőültetvénnyel.Ez a 300 négyszögöles terület művelés alól ki lett vonva.
Az ingatlan felett gyümölcsös és erdő besorolású 0.9 ha terület tartozik, egy részében fiatal, de már termő gyümölcsfákkal betelepítve. 1/1-es tulajdonjoggal bír, örökpanorámás, festői környezetben található.
Gáz kivételével minden közmű bevezetve.

Várom megtisztelő érdeklődését, hívjon bizalommal!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Zsámboki Frikk Beáta
Central Studio Kft.