Óhíd, Akácos utca 3. Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1500 m2
Azonosító: 32018892
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
A hirdető nem adott meg telefonszámot.
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 20%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna nincs megadva
Beépíthetőség 20%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna nincs megadva
Leírás

Óhíd község új lakóparkjában csendes, forgalom mentes zsákutcában, gyönyörű környezetben és kedvező kilátással telkek eladók vidéki portához igazított méretben. Az új parcellázású, közművesített építési telkek utcájában ivóvíz hálózat, villany hálózat, optikai internet elérhető, a beépíthetőség pedig 20%. Telkek mérete 1500m2. A gázhálózat az utca végén van, igény esetén a szolgáltató biztosítja a rákötést. Telek ár: 2.000.000 Ft/telek
A lakópark a település határában lett kialakítva, könnyen megközelíthető helyen várja az új beköltözőket. A környék mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen elérhető. A fejlődő község adottságai miatt vonzza a letelepülni vágyó fiatalokat, a helybelieket pedig megtartja.
A település a mindennapi nyugalom és a közelben elérhető kikapcsolódás szempontjából ideális helyen található. A kulturális, pihentető és kikapcsolódást biztosító helyek (Balaton, termálfürdők, túra célpontok) pár perc alatt elérhetőek, de a „turizmus zaja” már nem éri el a falut. Mindösszesen 20 km-re van Hévíz és Keszthely, 10 km-re Sümeg és Zalaszentgrót. Az M7 autópálya bő fél óra alatt elérhető, Budapest és Bécs 2 órás autózással elérhető.
A fejlődő, több mint 500 fős kis községben önkormányzati óvoda, közös hivatal, közkonyha, háziorvos, fogorvos, posta, katolikus egyházközség, két bolt és két kocsma üzemel. 2021-ben pedig büfé és helyi termék bolt, valamint két vendégház megnyílása várható. Itt a vidék nyugalma a közbiztonsággal párosul, melyet 2021 települési térfigyelő kamerarendszerrel növelünk, pedig több mint 10 éve nem történt lopás, bűncselekmény a faluban.
A település egész évben színvonalas kis- és nagyrendezvénnyel várja lakóit és az érdeklődőket, amelyekről részletesebben az Óhíd község nevű facebook oldalon és Óhíd weboldalán tájékozódhat.

Egyedi lehetőség ez az építkezni vágyóknak, ugyanis településünk nyitott az új típusú építési technológiákra és a különleges épületekre is.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Óhíd, Akácos utca 3.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
A hirdető nem adott meg telefonszámot.
Kérj egyedi kedvezményes lakáshitel ajánlatot hitelszakértő partnereinktől
Money Network
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch