Zalaszentgrót, Zala megye

Eladó egyéb iroda
Zalaszentgrót, Zala megye
Alapterület
458 m²
Közvetítői azonosító: COM 182200357
Azonosító: 30598006
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb iroda

Ingatlan állapota
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
nincs megadva
Épület szintjei
3
Légkondicionáló
nincs megadva
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Kizárólag irodánkat bízták meg!

A LIDO HOME TAPOLCA eladásra kínálja a 182200357-es számú FELÚJÍTÁSRA és ÚJ FUNKCIÓRA váró irodaházát!

A LIDO HOME TAPOLCA által kínált ÉPÜLET jellemzői:

- Zalai Dombság nyugati peremvidékén lévő, hangulatos kisvárosban található egykori irodaépület (plusz színházterem, üzemi konyha, üzemi étkező, ...) keresi modern befektetőjét!

- Csodálatos természeti környezetben, tágas parcellán, KITŰNŐ SZERKEZETI-STATIKAI állapotban lévő, jól és alaposan megépített épület-komlexum, mely remek alapot biztosíthat az új tulajdonos átalakítási terveinek!

- TURISZTIKAILAG frekventált helyen, a városközponthoz közel, de a központ zajától távol, csodálatos természeti környezetben, elhelyezkedő tágas ingatlan!

- Az egykori irodaépület számos lehetőséget ajánl: (konferencia)-turizmus, kishotel, sport-hotel, ... öregek akár egykori funkcióját felújítva cégközpontként is remekelhet!

- A belső terek kialakítása az új tulajdonos kreativitására van bízva; a belső elrendezés kialakításának szabad szárnyalását alig korlátozza az épület!

- A város vezetése is fontosnak tartja, hogy a jó elhelyezkedésű, épület mielőbb új funkciót kapva tündököljön. Ezért az új tulajdonost is támogatni fogja tervei megvalósításában!


- Az épülethez tartozó méretes terület remek alapot biztosíthat akár egy kellemes park kialakításához, akár az épület bővítéséhez!

- Minden közmű elérhető! Nagyon jó megközelíthetőség! Frekventált elhelyezkedés!

Amennyiben a 182200357-es számú a LIDO HOME által kínált FELÚJÍTÁSRA és ÚJ FUNKCIÓRA váró irodaház ÉPÜLET, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.

LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!

Az ár 27% ÁFÁ-t tartalmaz!