Csikvánd, Győr-Moson-Sopron megye Eladó általános mezőgazdasági ingatlan
Alapterület 500 m2
Telekterület 250000 m2
Azonosító: 30206699
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 377 Felfedés
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
Leírás

25 hektáros gyümölcsös, feldolgozó üzemmel eladó Győr/Pápa vonzáskörzetében, Csikvándon. Az ingatlan teljes egészében körbekerített, 2,5 km hosszúságú kerítéssel.

Saját tó, vízjogi engedéllyel rendelkező kút és több épület (lakható, iroda, korszerű üzem és tároló/raktár) található a területen.

A feldolgozó üzem 2013-ban épült, berendezése korszerű és minden igényt kielégítő. Nagysága 380 nm. A gyümölcsfeldolgozó bérfeldolgozást is vállal, napi 1500-2000 l gyümölcslé gyártására alkalmas.

Az ingatlan 5 HRSZ-on található, besorolása: gyümölcsös, szántó és erdő (fenyő). A termő gyümölcsfajták: eper, málna, homoktövis, bodza, kajszibarack, őszibarack, meggy, körte.
Az ingatlan délnyugati fekvésű, 15 méter szintkülönbséggel rendelkezik. Az öntözőrendszer (csepegtető rendszer) ki van építve az egész birtokon.

Közművek: víz, gáz, villany és saját víztisztító rendszer, mely gyökérzónás öntözésre alkalmas.

Az ingatlan irányára 300 MFt.

A birtok megtekintése kizárólag előre egyeztetett időpontban lehetséges! Kizárólag megfelelő anyagi háttérrel és szakértelemmel rendelkező érdeklődők jelentkezését várjuk!

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Csikvánd, Győr-Moson-Sopron megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
phone +36 30 377
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch