Bezárás

Sümeg, Belváros

Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 260 m²
Ár 79,9 millió Ft
  • Térkép
Kajdel Zsuzsanna
06 70 469 ···
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Üzenetet küldök

Eladó egyéb vendéglátó egység

ÜZLETI AJÁNLAT BEFEKTETŐK ÉS VÁLLALKOZÓK SZÁMÁRA!
SÜMEG, forgalmas főútvonalán teljesen felújitott és átalakitott üzletház, tetőterében két 70 nm-es, külön bejáratú lakással, eladó vagy hosszú távra kiadó!
Az épület teljes közművel ellátott. A földszinten 163 nm-es üzlethelyiség az eladótéren kivűl előkészitő helyiségeket, felszerelt konyhát, öltözőt és vizesblokkokat tartalmaz. A vendég vizesblokkok a mozgássérült vendégek akadálymentes közlekedésére figyelemmel alakitották ki.
Az üzlethelyiséghez szükséges parkolóhelyek biztositottak. A belső udvar kerthelyiséggé történő kiépitése a vendégek igényihez alkalmazkodva történt meg. A rengeteg virág és a berendezés egy kellemes intim hangulatot áraszt. A belső berendezés a jelenleg kialakitott funkció tökéletes ellátását teszi lehetővé.
Az épület adottságainál fogva, funkció váltásra is alkalmas.

SÜMEG a barokk kultúra gyöngyszemeként húzódik a Bakony és a Balaton-felvidék találkozásánál.
A város szivéből kiemelkedő dombtetőn, a vár, régmúlt idők lovagkorát idézi.
A történelmi barangolások között a hűs borospincék boltive és egy kis gasztronómia mindig felfrissülést hoz a fáradt vándornak.
A Balaton, a Gyógy- és élményfürdők közelsége igazi kikapcsolódás lehetőségét teremti meg minden korosztály számára, az év minden szakában.

KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETITŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:
Kajdel Zsuzsanna Vezető Tanácsadó

Kapcsolat a hirdetővel

LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Az iroda összes hirdetése
06 70 469 ···
Üzenetet küldök