Nyírgelse, Ady Endre utca 13. Eladó telephely
Alapterület 1000 m2
Telekterület 20000 m2
Azonosító: 22038159
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 338
Eladó telephely
Energiatanúsítvány nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Vállalkozni vágyók figyelem!

1995-ben épült eredetileg húsüzemként működő, ma karbon félkésztermékeket előállító plafonig csempézett kis gyárépület eladóvá vált, de akár bérelhető is.

Az ingatlan a műanyagipartól az élelmiszer előállításig mindenre alkalmas, magaspályarendszer, hűtőkamrák, rozsdamentes mosogatók és sok egyéb apróság tartozik hozzá, de egy gasztroszálláshellyé is könnyen átalakítható!

Az ingatlanhoz tartozhat egy 20.000. négyzetméteres kert, egy 25 méter hosszú korábban dohányszárítóként üzemelő épület. Ezek külön helyrajzi számon vannak.

Az ingatlan a falu közepén 2 templom között fekszik, előtte görög katolikus parókia van, a kert pedig belépő egy réten fekvő hatalmas vadászmezőre, ahol az apróvadaktól az őzekig, vaddisznókig belefuthatunk egy Fekete István regény minden szereplőjébe.

A városi élet sem elérhetetlen innen, Nyírbátor 10 perc, Nyíregyháza 30 perc, Debrecen 40 perc, az autópálya 25 perc távolságra van, ahonnan Budapest 2 óra alatt elérhető.

Ezt az ingatlant nem puszta ipari területnek ajánljuk hanem egy életstílusnak, amit egy generáció felépített és a leendő tulajdonos egy emberöltő munkáját kamatoztathatja.

Az épület nem csak ipari célra használható, tekintve formáját és belső elrendezését, mozgatható közfalait. Turisztikai, idősgondozó hasznosíthatóság sem kizárt, de a most megjelent ginop+ pályázatra is alkalmas helyszín 70% támogatási intenzitás mellett.

További információkért keressen telefonon! A telefonszámon a tulajdonos elérhető.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Nyírgelse, Ady Endre utca 13.
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 79,90 ezer Ft/m²
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 79,90 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 338
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch