Bezárás

Zsombó, Csongrád-Csanád megye

Eladó vályogház
Alapterület 70 m²
Telekterület 4 128 m²
Szobák száma 1
  • Térkép
Kocsis Ágota
06 30 207 ···

Eladó vályogház

Komfort komfortos
Fűtés egyéb
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Ha tanyát keres a világ zajától elzártan, viszont ha szükség úgy hozza akkor fél órán belül elérhető legyen a nagyváros, akkor tudok egy tuti lehetőséget egy szegedi garázs áráért …   Zsombót elhagyva a Ménesjárás dűlőben eladóvá vált egy klasszikus vályog, tanyaépület együttes, a hozzátartozó fél hold termőfölddel.   A főépület cirka 80 négyzetméter:    -nappali-konyha fogadórész    -hálószoba    -fürdőszoba és    -kamra biztosítja az életteret   A melléképület két helyiségből áll, ahol egy másik lakrész, vagy esetleg egy nyári konyha kialakítása lehetséges (ezen az épületen tető javítás szükséges).   A harmadik épületben garázs és műhely található, ami hobby tevékenységre is kiváló lehet.   Az ingatlan a festői alföldi tanyavilágot testesíti meg szinte a semmi közepén, szomszédos épületektől mentesen, ha Ön vállalja a megközelítéséhez szükséges 2 kilométeres homokos útszakaszt akkor egy igazi pihenős relaxációs hétvégi háza lehet, de akár disznó vágáshoz akár élmény buli tanyának is kiváló lehetőség.   Tekintse meg a fotókat, megtekintéséhez keressen elérhetőségeimen.  
0️⃣6️⃣-3️⃣0️⃣-2️⃣0️⃣7️⃣-4️⃣1️⃣9️⃣2️⃣ telefonszámon! Üdvözlettel : Kocsis Ágota ingatlanértékesítő   Az adás-vétel lebonyolításában profi szakemberek segítik a munkám!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 207 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk