Zalaszentmihály, Zala megye Eladó általános mezőgazdasági ingatlan
Telekterület 22178 m2
Azonosító: 33984924
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 461
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Leírás

Zalai dombság szívében Zalaszentmihályon eladó tóparti 2,2 hektár terület 136 m2-es lakóházzal a TÓ-tól kb. 60 méterre!

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele!

Az ingatlanhoz 2,2178 hektár terület tartozik:

-Szántó és egyéb épület ( üvegház) 16836 m2
-rét: 3170 m2
-kivett saját használatú út: 681 m2
-szántó: 1491 m2

A területből a ház ki lett emelve, így két helyrajzi számon szerepel. Régen egy kertészet működött itt, a területen megtalálható az üvegház alapja, a kémények, melyek a melegház fűtéséről gondoskodtak.

Megvételre kínálok Zalaszentmihályon egy 2 szobás felújításra szoruló tó parti lakóházat.
Az ingatlanban kettő szoba, konyha-étkező, előszoba, fürdőszoba WC-vel, került kialakításra. Tartozik hozzá egy nagy tároló és fatároló.
A ház kisméretű téglából épült, felújításra szorul.

Zalaszentmihály Zalai dombság területén helyezkedik el, Zalaegerszegtől mindössze 22 km-re a Szévíz csatorna völgyében. A falu a 75. számú főút mellett található, mely a Balatonnal köti össze a települést, így autóba ülve mindössze fél óra alatt ott lehetünk a mindenki által közkedvelt magyar tengernél.
A községben található egy 97 hektáros országos ismeretséggel rendelkező horgász tó, mely a horgászok egyik nagyon kedvelt tava. A természet ereje és a horgász egyesület közös munkájának köszönhetően felbecsülhetetlen halállománnyal (ponty, amur, harcsa,csuka,süllő,keszegfélék) rendelkezik a tó.
A településen a tömegközlekedés is jó, autóbusszal eljuthatunk Zalaegerszegre, Keszthelyre és Nagykanizsára is, sőt még vasútállomás is található itt, mely a Szombathely-Nagykanizsa vasútvonalat érinti.

Tehát az ingatlant ajánlom,olyan családoknak akik szeretik a természet közelségét, csendre és nyugalomra vágynak, de aki a horgászat szerelmese annak főként,mivel a kedvelt horgásztó mindössze kb. 60 méterre található a háztól.

Az alaprajz és az adatok tájékoztató jellegűek.

Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken.

Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Zalaszentmihály, Zala megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 461 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch