Zalaszántó, Zala megye

Eladó pince, présház
Alapterület 100 m²
Telekterület 1 716 m²
Ár 8,8 millió Ft
  • Térkép
Kajdel Zsuzsanna
06 70 469 ···
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Üzenetet küldök

Eladó pince, présház

KIEMELT MEGBÍZÁS AZ OTTHON CENTRUM AJÁNLATÁBAN!

A BALATON MÁSODIK VONALÁBAN, HÉVÍZ ÉS SÜMEG KÖZÖTT FÉLÚTON, ZALASZÁNTÓ SZŐLŐHEGYÉN, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ GAZDASÁGI ÉPÜLETKÉNT BEJEGYZETT TELJESEN FELÚJÍTOTT ÉPÜLET, NYARALÓNAK, HOBBI KERTÉSZKEDÉSRE IS ALKALMAS, A HÁBORÍTATLAN TERMÉSZETET ÉRTÉKEIT MEGBECSÜLNI TUDÓ ÚJ GAZDÁJÁT KERESI.

Az épület teljes felújítás során kapta meg mostani kinézetét. Az energia ellátás három fázissal biztosított. A szépen karbantartott kertben szőlő és gyümölcsfák telepítésével az egész család gyümölcs, illetve borkészítés esetén a saját bor fogyasztása biztosított. A víz ciszterna segítségével, illetve az ivóvíz egy 1000 l-es tartály segítségével az egész szezonban megoldott. Saját kút fúrásának a lehetősége adott. A kémény kandalló beállítását teszi lehetővé.
A település teljes infrastruktúrával rendelkezik, így a napi megélhetés biztosítása a falun belül megoldott. Elhelyezkedésénél fogva a Balaton és a környező gyógy- és élményfürdők az év minden szakában, minden korosztály számára igazi kikapcsolódási és gyógyulási lehetőséget teremt ezen fürdők wellness szolgáltatásai igénybevételével.

KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:

Kajdel Zsuzsanna Vezető Tanácsadó

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kajdel Zsuzsanna
A referens összes hirdetése
06 70 469 ···
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK! Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?