Zalaszántó, Zala megye

Eladó pince, présház
Alapterület 50 m²
Telekterület 6 276 m²
Ár 7,9 millió Ft
  • Térkép
Kajdel Zsuzsanna
06 70 469 ···
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Üzenetet küldök

Eladó pince, présház

KIEMELT MEGBÍZÁS AZ OTTHON CENTRUM AJÁNLATÁBAN!A BALATON ÉS HÉVÍZ VONTÁSKÖRZETÉBEN, MAGYARORSZÁG TURISZTIKAILAG EGYIK LEGFREKVENTÁLTABB HELYÉN, ZALASZÁNTÓ, KÜLTERÜLETÉN, TANYA KIALAKÍTÁSÁRA ILLETVE HOBBI KERTÉSZKEDÉS SZÁMÁRA ALKALMAS 6276 NM-ES 20,88 ARANYKORONÁVAL RENDELKEZŐ TERÜLET EGY FELÚJÍTOTT 50 NM-ES GAZDASÁGI ÉPÜLETTEL, ELADÓ!


A TERÜLET BESOROLÁSA : SZÁNTÓ ÉS SZŐLŐ
AZ ÉPÜLET ÖSSZES NYÍLÁSZÁRÓJÁNAK CSERÉJE MEGTÖRTÉNT. FA FÖDÉM SZERKEZETE KIFOGÁSTALAN. ESZTÉTIKAI BURKOLÁS MUNKÁJA MÁR AZ ÚJ TULAJDONOS FELADATA. A KERTJÉBEN ÁSOTT ÉS FÚRT KÚT BIZTOSÍTJA A TELJES VÍZ ELLÁTÁST. AZ ÉPÜLET EGY RÉSZE ALATT BOROSPINCE.
A TELEPÜLÉS TELJES INFRASTRUKTÚRÁVAL RENDELKEZIK, KÖZLEKEDÉSE KÍVÁLÓ. AZ ÉPÜLET NYARALÓNAK ÉS TANYA KIALAKÍTÁSAKOR ÁLLANDÓ LAKHATÁSRA ALKALMAS LEHET.
ZALASZÁNTÓ KÖRNYEZETÉBEN SZÁMOS LEHETŐSÉG KINÁLKOZIK A SZABADIDŐ ELTÖLTÉSÉRE, MINDEN KOROSZTÁLY SZÁMÁRA AZ ÉV MINDEN SZAKÁBAN.
GYÓGYFÜRDŐK, TERMÁL- ÉS ÉLMÉNYFÜRDŐK, VÁRAK ÉS KASTÉLYOK, KÜLÖNÖSEN SZÉP KIRÁNDULÓHELYEK VÁRJÁK AZ IDELÁTOGATÓKAT.


KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGSIKERESEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:KAJDEL ZSUZSANNA VEZETŐ TANÁCSADÓ

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kajdel Zsuzsanna
A referens összes hirdetése
06 70 469 ···
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK! Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?