Bezárás

Zalalövő, Budafa

Eladó családi ház
Alapterület 230 m²
Telekterület 13 000 m²
Szobák száma 2 + 4 fél
  • Térkép
Tomor Enikő
06 30 470 ···

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 2001-2010 között
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gázkazán
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás kertre néző
Tetőtér beépített
Pince nincs
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
FELÚJÍTOTT PARASZTHÁZ NAGY BIRTOKKAL ELADÓ ZALALÖVŐN

Zala megyében, a Balaton, az osztrák, a szlovén és a horvát határ közelében, felújított 230 m2 alapterületű parasztház, 70 m2 vadászházzal és 13,000 m2 földterülettel eladó. A parasztház különlegessége az egyedi hangulat és berendezés, a nagyméretű étkező, konyha és borozó, melyben a búbos kemence található, továbbá a fedett kültéri terasz, közösségi tér.

PARASZTHÁZ
A teljeskörűen felújított, két szintes parasztház alapterülete 230 m2, melyből a földszint 149 m2 és a beépített tetőtér 81 m2. A földszinten található a közös légtérben kialakított tágas konyha, étkező, borozó és a búbos kemence, továbbá a társalgó sarok, egy fürdőszoba, egy WC és a kazán helyiség.
A földszintről falépcső vezet fel az emeletre, ahol nagyméretű társalgó, 4 hálószoba, egy fürdőszoba és egy külön WC található.
A ház előtt, a parkosított kertre néző nagyméretű fedett terasz csodás helyszín a kültéri kikapcsolódásra és a társasági összejövetelekre.

VADÁSZHÁZ
A parasztház mellett romantikus 70 m2 alapterületű vadászház áll, melyben konyha-étkező helyiség, hálószoba és zuhanyzó, WC található. A vadászház fűtése a fa-tüzelésű kályha segítségével történik.

MŰSZAKI MEGOLDÁSOK
Az ingatlanba bevezetésre került a víz, a gáz, a csatorna és a villany. A parasztház radiátor fűtését a két nagyméretű kazán biztosítja. Az öntözés az udvarban található 3 kút segítségével megoldható.

FÖLDTERÜLET
A lankás domboldalon és a völgyben elnyúló összefüggő, 13,000 m2 alapterületű csodás birtokon gyümölcsösfák, mezők, fásított terület, rét és patak is megtalálható. A földterületek különböző helyrajzi számon vannak nyilvántartva, melyből 5,573 m2 belterület és 7,472 m2 zártkert.
A ház körül kialakított parkosított kertet és gyümölcsöst vadkerítés védi. A parkosított kertben kültéri grillező került kialakításra.

A csodás birtok méretének köszönhetően alkalmas kikapcsolódásra, lovak tartására, vadászatra és gazdálkodásra

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 470 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk