Zalakaros, Zala megye

Eladó szálloda, hotel, panzió
Zalakaros, Zala megye
Alapterület
2929 m²
Közvetítői azonosító: COM h67NAMUb
Azonosító: 32109094
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó szálloda, hotel, panzió

Légkondicionáló
van

Leírás

-- Amennyiben a Livlia segítségével vásárolod meg az ingatlant, úgy 3 885 000 Ft-ot értékes, általad kiválasztott kuponok formájában visszaadunk számodra--

ELADÓ 2006-ban épült, 2016-os és 2017-es évben teljesen felújított 30 szobás, négy csillagos zalakarosi, termál- és wellness szálloda közvetlen a tulajdonostól eladó!

Komplett szigetelő rendszer, nyílászáró csere, burkolatok, eszközök, berendezések teljes cseréje, wellness, szobák, közösségi terek felújítása megtörtént.

Az ingatlan per teher és igénymentes, akár azonnal megvásárolható.

A szálloda jelenleg is üzemel, az év minden időszakában rendkívül magas ( 85 - 100 % ) közti kihasználtsággal, nyereségesen működik.

Személyzettel feltöltve az ingatlan, az építés és a felújítás során prémium anyagokat használva, igényesen megépített és kialakított ingatlan.

Részletes leírás honlapunkon, ahol további képek, videó, és 3d séta is megtekinthető a hotelről!

A szálloda megnyert egy több mint 20.000.000 Ft -s energetikai fejlesztésű pályázatot, melynek keretében 60 KWQ napelemes rendszer, és további energetikai újítások kerülnek kivitelezésre 2021. tavaszáig.

Zalakaros főként a fürdőlátogató turisták körében ismert, mivel a településen található az ország egyik legjelentősebb termálfürdője. Zalakaros könnyen megközelíthető az M7-es autópályáról, húsz percnyire található a Balatontól és Hévíztől egyaránt. Busszal és kerékpárral is elérhetjük.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel