Bezárás

Zalaegerszeg, Bánya utca

Eladó telephely
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 645 m²
Telekterület 2 035 m²
Ár 74,99 millió Ft
  • Térkép
06 30 946 ···
 
Üzenetet küldök

Eladó telephely

A telephely a Zrínyi úti ipartelepen van. Nagysága 2.035 m2.
A telephely műszaki leírása: a telephely egy 30 m széles és kb. 68 m hosszú területen, helyezkedik el melynek hosszoldalán (utcafronton) található a fő épület. Ennek befoglaló mérete 36,4x12,25 m. Az épület földszintes, tégla körítőfalas, hossztengelyében 6 m-enként vasbeton pillérvázzal, előre gyártott vb födémszerkezettel, kifelé lejtő, lágyfedésű tetővel, acél és fa nyílászárókkal. Közvetlenül mellé telepítettek az északi hosszoldalon egy 3 m-enkénti acéltartós színépületet hullámlemez oldal- és tetőburkolattal. A főépületre merőlegesen elhelyezett szociális- és irodaépület áll. Az épület egy traktussal épült, tégla teherhordó falazattal, előre gyártott vb födémmel, feltöltésen lágyfedésű tetővel, kétszeres üvegezésű fa nyílászárokkal.
A telephelyen található építmény főbb helyiségei:
-üzlet - 100 m2,
-raktár - 307 m2,
-szociálishelyiség, iroda - 120 m2,
-vasvázas szín - 118 m2.
A fürdő elektromos melegvíztárolóval felszerelt. A telephely 3x32A villamos betáplálással, valamint 8 m3/nap vízfelhasználással rendelkezik. Az épületben riasztórendszer működik. Ki van építve 10 db számítógép és 8 db telefon használatára alkalmas UTP hálózat. A belső udvaron automatikusan kapcsoló térvilágítás működik.

A raktár az utcafrontról és az udvarról pakolható. A szociális részben 2 db iroda, egy öltöző, egy teakonyha, 2 db WC, 2 db zuhanyzó, 2 db mosdó található. A telephely udvara körbe zárt, egy 7 m-es motoros működtetésű tolókapun megközelíthető. Az építmény téglából készült.
Az épületben 230 V és 380 V villamos aljzatok találhatók. Az épület C. tűzveszélyességi osztályba sorolt.
Az Önkormányzat engedélye alapján, a telephelyen ipari, kereskedelmi, szolgáltatási tevékenység korlátozás nélkül folytatható. A telephely rendelkezik egy 50 m3-es tűzi víztárolóval, valamint egy 100-as tűzcsappal, amely közvetlen az épület mellett, de már közterületen található, így nem kell rá karbantartási díjat fizetni.

A telephely előnyei:
1/1-es tulajdonnal rendelkezik, teljesen tehermentes, azonnal forgalomképes.
A területen a beépíthetőség 50 %, az épület szabad magasság 12,5 m, ez azt jelenti, hogy a területen egy 1000m2-es raktárt lehet létesíteni, amelynek a magassága 12,5 m.
Az épület rendelkezik az összes közmű, illetve építészeti rajzokkal.
A területre kamionnal is be lehet hajtani, mivel az udvartér betonnal burkolt, személy és teherautó a saját telken meg tud fordulni.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 946 ···
 
Üzenetet küldök