Bezárás

Záhony, Kárpát utca

Eladó ipari terület
Telekterület 7 520 m²
Ár 150 millió Ft
  • Térkép
Belvárosi Ingatlaniroda
06 30 995 ···
 
Belvárosi Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó ipari terület

Kilátás nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Záhony a magyar-ukrán határnál, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Magyarország északkeleti csücskében helyezkedik el, a Záhonyi kistérség székhelye. Vasúti és közúti határátkelőhely Ukrajna felé.

A földterület Záhony és Zsurk települések határában, a 4-es főúttól 1km-re található. A Záhonyi határátkelőtől közúton 1,1km távolságra. A terület az érvényben lévő szabályozási terv szerint ipari övezet, a keleti oldalán közút és normál nyomtávolságú vasút, a nyugati oldalán széles nyomtávolságú vasút határolja, az északi és déli határon egyelőre még beépítetlen terület található.


Az ingatlan adatai:

Terület összesen:75.252 m2

Zsurk 71.174 m2
Záhony 4.078 m2

Övezeti besorolás:ipari övezet

A területre elkészítésre került egy logisztikai központ és vámudvar létesítésére vonatkozó komplex engedélyeztetett tervdokumentáció. A tervezett komplexum mintegy 52.000m2-en két rakodórámpás részben nyitott, részben zárt raktárépületet, egy irodákat, portát, és szociális helyiségeket tartalmazó épületet, szabadtéri raktározó területeket valamint személygépkocsik és tehergépkocsik részére szolgáló parkolóhelyeket foglal magába.

Irányár: 150.000.000.- Ft + ÁFA

Kapcsolat a hirdetővel

Belvárosi Ingatlaniroda
A referens összes hirdetése
Belvárosi Ingatlaniroda
Az iroda összes hirdetése
06 30 995 ···
 
Üzenetet küldök