Bezárás

23. kerület, Soroksár

Kiadó irodahelyiség irodaházban
Alapterület 35 m²
Min. bérelhető 35 m²
Ár havonta 77 000 Ft
  • Térkép
Fischer Norbert
06 70 409 ···
Fischer Norbert
Üzenetet küldök

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány nincs megadva
Irodaház kategóriája A vagy A+
Emelet 1
Épület szintjei 2
Légkondicionáló nincs
Bútorozott nem
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 1 év
Üzemeltetési díj 10 e Ft/hó
Minimum bérelhető terület 35 m²
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás udvari beálló - bérelhető
Parkolóhely ára 7 000 Ft/hó
I do speak English, if you need further information about this property, feel free to call me.

KIADÓ IRODÁK SOROKSÁRON 25 ÉS 80 nm közötti méretekben.

Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron jó közlekedési viszonyok mellett (M51-től 1 km-re, főúthoz és buszmegállóhoz közel) jó parkolási lehetőséggel rendelkező telephelyen KIADÓ IRODÁKAT ajánlunk.

Az alábbi méretekben kínálunk irodákat:nm. Az irodák elhelyezkedése: földszinti (ezek bemutató teremnek is alkalmasak) és emeleti (I., II. és III. emeleti is bérelhető) A kicsikhez is megoldható a konyha és mosdók használata. Van köztük légkondicionált iroda, tárgyaló, igény szerint.
A havi bérleti díj 2.200.- Ft/nm/hó + ÁFA – 2.400.-Ft/nm/hó + ÁFA közötti, az irodák nagysága és állapota, felszereltsége függvényében.
A tulajdonos magas színvonalú szolgáltatást biztosít, aminek a díja 300 Ft/nm/hó + ÁFA. Ez fedezi az üzemeltetési költségeket (portaszolgálat, szemétszállítás, közös területek takarítása, térvilágítás, ingatlanadó, ingatlan felelősségbiztosítás, felmerülő karbantartási munkák).
Az irodaház előtt a parkolás lehetséges 7000 Ft/gépkocsi/hó + ÁFA áron.
A költözéskor 2 havi kaució megfizetése szükséges. Hosszú távú bérleti szerződés (min. 3 év) esetén a tulajdonos vállalja a felújítást és az átalakításokat.

Az ingatlanról 3D webséta készült, ha szeretne virtuálisan körbe sétálni az ingatlanban, mielőtt személyesen megtekintené azt, kérem jelezze elérhetőségeimen, és elküldöm Önnek a linket, ahol ezt megtehetni!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 409 ···
Üzenetet küldök