XXIII. kerület, Molnár utca

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan
XXIII. kerület, Molnár utca
Ár
20 millió Ft
Telekterület
348 m²
Közvetítői azonosító: COM 533987
Azonosító: 32580698
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Városi Ingatlaniroda) összes hirdetéséhez
Tapasztó Eszter
Városi Ingatlaniroda
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan

Leírás

Molnárszigeten eladó egy művelés alól kivont zártkert gyönyörű mobilházzal!

Az ingatlan 348 m2-es zártkert, amely 10m x 35m-es. A telken van áram, emésztő és fúrt kút. A mobilház 24 m2-es, amelybe az áram be van vezetve és a csatornázás is megoldott. Víz még nincsen, azonban azt a fúrt kútból, vagy a szomszéd telekről könnyedén be lehet vezetni, ugyanis a Molnár utcában nincs kiépítve vízhálózat.
A telekre lehetséges építkezni, azonban a beépítési lehetőség csak 2%, ezért van mobilház telepítve.
A mobilház engedélyezett, szigetelt, konyhailag felszerelt, zuhanyzóval, WC-vel ellátott, klímás. 1 szobakonyhából, 1 fürdőszobából és 1 szobából áll.
A telken található még egy kerti tároló is.

Tökéletes akár befektetésnek, vagy pihenésre, kikapcsolódásra vágyók saját nyaralót vihetnek rá/építhetnek rá. A szomszédságban állandó lakosok és nyaralók találhatóak.
A közvetlen környezetében található a Ráckevei (Soroksári) - Duna, ahol horgászni lehet. Abszolút zöld övezetben van a telek, nem messze van a Tündérkert játszótér is, valamint több vendéglátóegység, szolgáltatások érhetőek el. A közlekedés is kíváló, nincs messze a HÉV és a komp.

A HÉSZ-nek megfelelően, mivel ez egy művelés alól kivont zárt kert (MK-XXIII-k1) besorolású telek, így 2% a beépítettsége és kifüggesztés sem kell a vásárlásakor.

A Meder utcáról a Molnár utcába kanyarodva gépkocsival egy darabig aszfaltozott, majd jól járható földúton lehet megközelíteni az ingatlant.

Amennyiben csendre, madárcsicsergésre vágyik Budapesten, akkor ez az ingatlan megfelelő választás.

Az ára 20.000.000 Ft, amely alkuképes.

Hívjon bátran, bármikor a nap 24 órájában, azonnal rendelkezésére állok.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.) \n An enclosed garden with a beautiful mobile home is for sale on Molnársziget!

The property has a 314 m2 enclosed garden which is 10m x 35m. The plot has electricity, digestion and drilled wells. The mobile home is 24 m2, into which the electricity is introduced and the sewerage is also solved. There is no water yet, but it can be easily introduced from the drilled well or from the neighboring plot, because there is no water network in Molnár Street.
It is possible to build on the plot, however, the installation option is only 2%, so a mobile home is installed.
The mobile home is insulated, equipped with kitchen, shower and toilet, air conditioned. Consists of 1 in-room kitchen, 1 bathroom and 1 room.
There is also a garden storage on the plot.

It is perfect for an investment or for those who want to relax and unwind. There are permanent residents and holiday homes in the neighborhood.
In the immediate vicinity there is the Ráckeve (Soroksári) - Danube, where you can go fishing. The plot is in an absolutely green area, the Fairy Garden playground is not far away, as well as several catering units and services are available. The transport is also excellent, the HÉV and the ferry are not far away.

According to the HÉSZ, as it is an enclosed garden (MK-XXIII-k1) classified as a cultivated area, 2% of its built-in and posting is not required at the time of purchase.

Turning from Meder utca to Molnár utca, the property can be approached by car on a paved dirt road for a while, then on a well-known dirt road.

If you want silence and birdsong in Budapest, this property is a good choice.

The price is HUF 20,000,000, you can bargain.

You can call me anytime, 24 hours a day, I am immediately available.
A(z) Városi Ingatlaniroda weboldala
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Városi Ingatlaniroda) összes hirdetéséhez
Tapasztó Eszter
Városi Ingatlaniroda