Bezárás

23. kerület, Soroksár-Újtelep

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 79 m²
Szobák száma 3
Ár 40 millió Ft
  • Térkép
Tóth József
06 30 383 ···
 
Tóth és Társa
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet földszint
Épület szintjei 2
Lift nincs
Belmagasság nincs megadva
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Tájolás nincs megadva
Kilátás utcai
Kertkapcsolatos igen
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Soroksár-Újtelepen, a Dél-Pesti Kórházhoz közeli zöldövezetben, két egymás melletti telkén 2db háromlakásos társasház épül melynek átadásra 2020. decemberben kerül sor.

A vevői igények szerint 80-101 m2 között kialakítható hasznos szintterületű kétszintes, teraszos, erkélyes, három oldalra néző, gépkocsi beállós saját kertes, kulcsrakész lakások alaprajzi elrendezése az alábbi változatok valamelyike szerint a vevőkkel egyeztetve kerül véglegesítésre a képgalériában bemutatott szintenkénti alaprajzok koncepcióterveiből kiindulva.

A két telek 6 lakásából három elkelt. A még leköthető lakások választható tartalma és négyzetméter-ára - ami a vevő által kért műszaki tartalomtól függően változhat - a következő:

A szűkített tartalmú változatnál a földszint végleges kialakítású; a víz/szennyvíz, fűtés és villany alapvezetékek kiállásaival ellátott felső szint pedig egy légterű gardrób/tároló/szabadidős helyiségből áll úgy, hogy szerkezeti bontások nélkül később bármikor kialakítható a közlekedő, két szoba, fürdő/wc és gardrób.

A lakás az alábbi két változat valamelyike szerint köthető le:
• 79 nm-es (földszint 44 nm; emelet 34 nm): 40,0 M Ft
•101 nm-es (földszint 52 nm; emelet 49 nm): 50,0 M Ft

A kétszintes, teraszos, erkélyes, gépkocsi beállós saját kertes, KULCSRAKÉSZ lakásba 2020 decemberében lehet beköltözni. A közel nulla energiaigényt a napelemmel kombinált korszerű villanyfűtéses rendszer biztosítja.

A földszinti lakóterében minden helyiség végleges kialakításra kerül.
Az emelet egy-légtérrel kerül átadásra, azonban benne a két szoba, a fürdő/wc, a gardrób és a közlekedő bármikor, akár házilagos kivitelezésben is kialakítható szerkezeti bontások nélkül, mivel a belső lépcső, a homlokzati nyílászárók, a felszálló vezetékek is beépítésre kerülnek.

A generálkivitelező az emeleti lakrész végleges helyiségkialakítását külön megrendelésre a műszaki tartalom függvényében átlagosan négyzetméterenként bruttó 150.000 forintos áron kész még ebben az évben elvégezni.

A fizetési ütemezést a vevők lehetőségeihez igazítva alakítjuk ki.

A lakásokat a vételár 20%-ával lehet lekötni, a további ütemezést a vevők lehetőségeihez igazítva alakítjuk ki.

Anyagár-különbség elszámolással rendelhetők az általunk ajánlottaktól eltérő belső járó- és falburkolatok, víz- és villanyszerelvények, fajanszok, szaniterek, belső ajtók, radiátoros és/vagy padlófűtéses fűtésrendszer, belső felületkezelési anyagok.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 383 ···
 
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?