Bezárás

22. kerület, Nagytétény

Kiadó étterem, vendéglő...
Alapterület 260 m²
Ár havonta 450 000 Ft
  • Térkép
Optimal Ingatlan Iroda
06 30 325 ···
Optimal Ingatlan Iroda

Kiadó étterem, vendéglő...

Min. bérleti idő nincs
Kiadó 260 m2-es, étterem a hozzá tartozó konyhával és vizesblokkal a XXII. kerület nagyon forgalmas részén, közvetlenül az „M0”-ás autóút és a 6-os út mellett.

Az ingatlan egy nagy méretű, 117,65 m2-es étteremmel, egy 60 m2-es konyhával, előkészítő helyiségekkel és vizesblokkal rendelkezik. Az előkészítő helyiségek mellett, az épület másik részén raktárnak, irodának további helyiségek bérelhetők, a földszinten 109m2, az emeleten pedig további 95 m2. Az ingatlan ipari árammal rendelkezik.

Az étterem jó állapotú, a többi helyiség viszont jelenleg felújítandó, de tulajdonosa vállalja a felújítását, vagy ha a Bérlő újítja fel, akkor az érték növelő felújítás „lelakható”. 

Megközelítése kiváló, az „M0”-ás autóútról és a 6-os útról is könnyen megközelíthető. Autóval a Campona bevásárlóközponttól is néhány perc alatt elérhető, illetőleg tömegközlekedéssel is megközelíthető. Buszmegálló 1 percre található. 

Az ingatlan szomszédságában különböző méretű, raktárnak, műhelynek, nagykereskedelmi tevékenységre, sport tevékenységre vagy rendezvények szervezésére alkalmas helyiségek is kiadók. Mivel egy 19.253 m2-es, teljesen körbe kerített, nagyrészt betonozott területen helyezkedik el, betonozott bejárattal és nagy kapuval rendelkezik, kamionokkal történő megközelíthetősége is biztosított. A területen kényelmesen tudnak a kamionok mozogni és rakodni, sőt kültéri terület is bérelhető kamionok vagy szabad téren tárolható áruk részére 500 Ft./hó/m2 áron. A kamionok részére behajtási engedély nem kell.

A terület teljesen zárt, biztonsági őr, kutyák és kamerarendszer védi.

Az ingatlan hosszú távra kiadó, és felújítás után azonnal költözhető.

Bérleti díj: 450 000 forint/hó+rezsi, 2 havi kaució szükséges.

Amennyiben többet szeretne megtudni az ingatlanról kérem, hívjon bizalommal, szívesen állok rendelkezésére!

Kapcsolat a hirdetővel

Optimal Ingatlan Iroda
A referens összes hirdetése
Optimal Ingatlan Iroda
Az iroda összes hirdetése
06 30 325 ···