XXII. kerület, Nagytétényi út 48.

Kiadó egyéb ipari ingatlan
XXII. kerület, Nagytétényi út 48.
Ár havonta
83 ezer Ft
Alapterület
60 m²
Telekterület
9 m²
Közvetítői azonosító: COM 657824
Azonosító: 31615323
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó egyéb ipari ingatlan

Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
1 hónap

Leírás

Bemutatóteremnek, stúdiónak, fotó műteremnek, nyitott irodának, közösségi irodának, disztribúciónak, kisebb rendezvényhelyszínnek egyaránt alkalmas, frissen felújított terem a legendás sörgyári épület egyik leg atraktívabb részeként. A szinten van teakonyha, közös WC, és fürdőszoba is. A 2 db óriási francia erkélyes üvegajtó Déli oldalra néz, nagyon napos tud lenni a terem. A nagyon erős traverz rendszer is teljesen egyéni, az alkalmi vagy rendszeresítettnek szánt lámpákat, hangfalakat , motoros vásznakat, ventilátorokat, kamerákat stb. lehet rászerelni. A 65 nm-es terem nem használható privát térként, mivel ebből nyílik további 4 db stúdió. Viszont a 4-ből az egyik, 21 nm-es iroda-műterem, külön zárható, ez pillanatnyilag használaton kívüli és hozzábérelhető a nagy fotózásra is kiváló teremhez.
A terem és az épület nagy része "médiaszűz".
A kilátás az udvarra zseniális. Kiserdő, madárcsicsergés, minimális gépkocsimozgás. Továbbá az összesen 400 nm-es épületszintnek van egy közös, 56 nm-es szép terasza, ahol további kreatív lehetőségekre van mód.
Hőszivattyús energiaforrású fan-coil rendszer fűti az egész épület szintet, egyéni fali termosztátokkal helyiségenkénti szabályzással. A hőszivattyút elsősorban napelemes kis erőmű táplálja villannyal
Lépj kapcsolatba a hirdetővel