Bezárás

22. kerület, Szent Korona utca

Eladó lakóövezeti telek
Csodás panoráma
Telekterület 869 m²
Ár 64 millió Ft
  • Térkép
Lukácsi Lívia
06 70 412 ···
Active Partner 22 Kft. - Leányka u.
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 20 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Elegáns környéken, a XI-XXII-ik kerület határán a villanegyedben örökpanorámás ÉPÍTÉSI ENGEDÁLLYEL rendelkező lakóövezeti telek eladó!
A telek domboldalban helyezkedik el, családi ház, avagy ikerház építhető rá, garázs szinttel akár 3 szinten, összesen körülbelül 300 nm alapterülettel.

-Mérete 869m2.
-Beépíthetősége 20%-os, a telek végében húzódik a közmű biztonsági övezete.
-Besorolása: Lke/3/BF/2
-Összközműves-villany, víz, csatorna felvezetése megtörtént, gázkiállás is megvan telken belül felvezetve
-Családi ház építéséhez KOMPLETT engedélyes TERV-DOKUMENTÁCIÓVA rendelkezik, a bejelentési eljárás és a komplett műszaki tervezés és minden szükséges felmérés talajmechanikai vizsgálat és megalapozó munkálat elkészült.
A TEREPRENDEZÉS megtörtént -a hegyoldalból az épület helyének teljes kivájása, kialakítása, föld elszállítása, egyes kisebb támfalak kivitelezése, valamint az épület alapozása is elkezdődött.
Az épület ÉPÍTÉSI TERVE is átadható, mely természetesen igény szerinti módosítható az új tulajdonos igényeire szabva.
A telek frontja az utcafronttól följebb, egy a telekhez tartozó autófelhajtón közelíthető meg -ún. nyeles telek- ami kissé elszigeteli, intimebbé teszi az ingatlant.
Keleti-nyugati tájolásának köszönhetően a majdan elkészülő ház pirkadattól alkonyatig benapozott, reggel a konyha felől besütő napban lelheti örömét, délután a nappaliból és a hálóból csodálhatja a hegyek mögött lenyugvó napot.

A telek fekvési magassága miatt ÖRÖKPANORÁMÁS, az építési magassági előírások illetve a meglévő épületek okán a panorámát sosem veszíti el a jövőben.
Egyik irányból a budai a hegyek láthatóak, szemben a Citadelláig ellátni, a másik oldalon a XI-ik kerület hever a lábunk alatt.

INFRASTRUKTÚRA és MEGKÖZELÍTHETŐSÉG szempontjából ideális: busz, villamos 5 perces távolságban, 7 percre a 4-es metró Kelenföldi végállomásától, ami a város szívébe visz. Az ingatlan jól megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. Kamaraerdő 7 perc. Savoya park bevásárlóközpont 7 perc, budaörsi bevásárlóközpontok, IKEA 10 perc. Kis boltok, óvoda, iskola 3 percre
USZODA, TENISZPÁLYÁK, sportcentrum, lovarda 5 percre,
M1-M7 kivezető 5 percre, Balaton 40-45 percre!

Várom hívását!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Active Partner 22 Kft. - Leányka u.
Az iroda összes hirdetése
06 70 412 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?