Bezárás

22. kerület, Gyula vezér út

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1 520 m²
Ár 38,76 millió Ft
  • Térkép
Budapest XXII. ker. Építéshatósági és Műszaki Iroda
06 1 229 ···
   
Budapest XXII. ker. Vagyongazdálkodási Iroda
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 20 %
Szintterületi mutató 1
Bruttó szintterület 1520 m²
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
A Budapest XXII. kerületi 229204/17 hrsz.-ú, 1520 m2 alapterületű, az ingatlan-nyilvántartási adatok szerint „kivett beépítetlen terület" megnevezésű ingatlan 1/1 tulajdoni arányban Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata tulajdonát képezi.

Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2018.(V.03.) önkormányzati rendelete (a továbbiakban: KÉSZ) előírásai szerint az ingatlan Lke-2/BT/10 (laza kertvárosias, jellemzően szabadonálló lakóterületek Budatétény területén) helyi építési övezetbe tartozik. Az előírt legkisebb telekméret 1000 m2, a legnagyobb terepszint feletti beépíthetőség 20%-os, az épületmagasság legfeljebb 7,5- illetve 10,5 méter (lásd a KÉSZ táblázatában), a legkisebb zöldfelület előírt mértéke 65%. Az általános szintterületi mutató legnagyobb értéke 1,0-, míg a parkolási szintterületi mutatóé 0,2 lehet. A telken legfeljebb három fő rendeltetésű épület, összesen legfeljebb öt rendeltetési egység helyezhető el.

A telek alatt a pincerendszer található, az ingatlanon 12 pinceszellőzővel, melyek közül 7 szellőző az oldalkertbe esik. Az alápincézett, a felszínen szellőzővel érintett telkek beépíthetőségére külön előírások vonatkoznak, mely alapján a telek beépíthetősége a szellőzők elhelyezkedése miatt korlátozott.

A telek nem közművesített, a közművek (víz, csatorna, villany, gáz) a közterületen rendelkezésre állnak, az ingatlanra beköthetőek.

Kapcsolat a hirdetővel

Budapest XXII. ker. Építéshatósági és Műszaki Iroda
A referens összes hirdetése
Budapest XXII. ker. Vagyongazdálkodási Iroda
Az iroda összes hirdetése
06 1 229 ···
   
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?