Bezárás

22. kerület, Érdi utca 14/A

Eladó lakóövezeti telek
A hirdető nem töltött fel fotókat
Telekterület 1 256 m²
Ár 38,7 millió Ft
  • Térkép
Budapest XXII. ker. Építéshatósági és Műszaki Iroda
06 1 229 ···
   
Budapest XXII. ker. Vagyongazdálkodási Iroda
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 35 %
Szintterületi mutató 0.7
Bruttó szintterület 879.2 m²
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
A Budapest XXII. kerületi hrsz.-ú, 1256 m2 alapterületű, az ingatlan-nyilvántartási adatok szerint „kivett beépítetlen terület" megnevezésű ingatlan 1/1 tulajdoni arányban Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzat tulajdonát képezi.

Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata 10/2018. Ör. sz. rendelete (a továbbiakban KÉSZ) előírásai szerint az ingatlan Lke-1/NT/1 (intenzív kertvárosias lakóterületek
Nagytétény területén) helyi építési övezetbe tartozik. Az előírt legkisebb telekméret 600 m2, a legnagyobb terepszint feletti beépíthetőség 35%-os, az épületmagasság legfeljebb 6 méter, a legkisebb zöldfelület előírt mértéke 45%.
Az ingatlan változtatási korlátozással érintett területen-, valószínűsíthetően szennyezéssel érintett ingatlanok környezetében fekszik.
A tárgyi- és a helyrajzi számú földrészletek egyben vannak körülkerítve, egy közös kapubejáró van, ami a helyrajzi számú ingatlanról nyílik. Ezen a – szintén értékesítendő – ingatlanon egy ~90 m2 területű, használaton kívüli, üres épület áll. Az épület vízbekötéssel rendelkezik a helyrajzi számú telekről, azonban a korábban végrehajtott telekmegosztás miatt új vízbekötést szükséges kiépíteni. A csatornabekötés a felépítményhez készült, vagyis a helyrajzi számú ingatlan területére esik. Az ingatlan előtt, az utcában minden közmű (víz, csatorna, villany, gáz) megtalálható.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 1000-1999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Budapest XXII. ker. Építéshatósági és Műszaki Iroda
A referens összes hirdetése
Budapest XXII. ker. Vagyongazdálkodási Iroda
Az iroda összes hirdetése
06 1 229 ···
   
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?