Bezárás

22. kerület, Nagytétény

Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 417 m²
Telekterület 1 697 m²
Ár 185 millió Ft
  • Térkép
Buzás Mária
06 20 225 ···
 
Gacsó Ház Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó egyéb ipari ingatlan

Budapest 22. kerület Nagytétény-Diósd határában 1697 nm telken, 417 nm-es összközműves, műhely-telephely ELADÓ!

A terület lakóövezetbe tartozik (Lke-2/NT/1).
Különböző vállalkozásra, lakhatásra, befektetésre alkalmas ingatlan.
(Stúdiók, irodák, sportcentrum, egészségügyi központ, műhely, telephely stb.)

KIVÁLÓ közlekedés és PARKOLÁSI lehetőség!

Jelenleg a házban két lakás, műhely, iroda került kialakításra.
-A kétszintes 112 nm-es lakás: Földszinten nappali, konyha-étkező, fürdő-WC, közlekedő, emeleten két hálószoba található. Nappaliból kijárat a 70 nm-es teraszra.
-A 30 nm-es lakásban, egy szoba, konyha, kamra, fürdő-WC, van. Ehhez a lakrészhez 40 nm-es terasz tartozik. Mind a két lakás külön bejáratos. (Igény szerint a két lakrész egybenyitható.)
-A műhely 180 nm, két bejáratos. Az egyik bejárat közvetlenül a műhelynél elektromos kapuval felszerelve a másik bejárat az iroda (60 nm) irányából. Az irodába és a műhelybe külön mellékhelyiséget építettek, irodába mosdóval, műhelyben zuhanyzóval. Az iroda és a műhely közé egy várót raktak, így az ügyfelek kényelmesen várakozhatnak. A műhely belmagassága 4 méter, masszív 30 cm-es vasbeton aljzattal. Négy raktárhelyiség is helyet kapott az egyikben mosókonyha került kialakításra. Ipari áram bevezetve.

Az épület 2001-ben épült D-Ny tájolással, B30-as téglából. A fűtésről elektromos kazán gondoskodik, padlófűtés általi hő leadással. Meleg vízellátást villanybojlerek biztosítják.
Alternatív fűtésként a műhelyben egy vegyes tüzelésű kazán, a lakásokban fatüzelésű kályhák találhatóak, külön kéménnyel.
2018-2019-ben részleges felújítás történt. A nagyobb lakásban a burkolatokat kicserélték és új konyhát építettek és új teraszajtó került beépítésre. A műhelynél új elektromos garázskapu és új kazán lett beüzemelve.

Az 1697 nm-es telek három telekből tevődik össze. (602 nm, 563 nm, 532 nm)
A 602 nm-es teleken található a ház és egy különálló 50 nm-es garázzsal. Ez a telekrész teljesen szeparált, körbekerített, két bejáratos.
A másik két telekrész szabadon álló, akár 50 gépjármű parkolása megoldható rajta.
Az ingatlan szép állapotú a kert rendezett.

Ha olyan helyet keres saját vállalkozásának, ami könnyedén megközelíthető és ahol az ügyfelek is kényelmesen parkolhatnak, akkor Önnek látni kell ezt az ingatlant! Jöjjön el, nézze meg és tervezze bele saját cége életét!

Buszmegálló, M0-ás autópálya és a Balatoni út 1-2 percre található!

Várom érdeklődését!
Buzás Mária


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.
INGATLAN HITEL BIZTOSÍTÁS

Szívügyünk az otthona!
Az ingatlanoknak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végigkísérjük az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy végig anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyen.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 225 ···
 
Üzenetet küldök