Bezárás

22. kerület, Budatétény

Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 1 189 m²
Telekterület 12 040 m²
Ár 609,6 millió Ft
  • Térkép
Viczián Andrea
06 70 716 ···
Otthon Centrum - Kiss János alt. u. I.
Üzenetet küldök

Eladó egyéb ipari ingatlan

TÖRTÉNETE:

Az emberi civilizáció története és a szőlőkultúra története szorosan összefügg. A bor évjáratában, az ember emlékezetében, a kövek maguk valóságában őrzik az időt. A György-Villa kövei a régi korok kultúráját, szorgos vincellérek mindennapi munkájának emlékeit, építtetőjének életszeretetét tárja elénk. Érdemes belépni e csodálatos épületbe, és egy jó pohár mellett elődeinkre emlékezni. A XV. század végén a Villa mai területét a Budai Ferences Rend kapta meg, az 1500-as évek elején pedig pincét vájtak és építettek ezen a helyen.
A borvidék gazdagságát is szimbolizáló épületet 1827-ben kezdték el építeni. A századvég híres személyiségei közül többen vendégek voltak ebben az épületben. 1986-ban került sor az épület és a park teljes felújítására.


A VILLA RÉSZLETESEN:

Az ingatlanhoz egy gondozott park, egy villaépület és egy ide vezető reprezentatív út található. Az épület alápincézett, klasszicista homlokzatú, tetőtér beépítéses. Főhomlokzata eredeti, az emelet többi része átalakításra került. A villa a telek felső részén épült meg, a terepadottságoknak megfelelően.
Három szintes, magas tetős kialakítású. A bejárati ajtón keresztül a közlekedőn át további pinceszakaszok érhetők el.

A földszinten található a nagyméretű előtér és a konyha, mely több helyiséggel rendelkezik. Ezen kívül, WC-k, öltöző, iroda.

Az első emeleten a lépcsőházból felérve az előtérhez jutunk, ahol egy ruhatár, fogadótér, bár-tálaló, tároló, női-férfi wc, valamint két rendezvényre, vagy közösségi célokra alkalmas nagy terem kapott helyet. Ezek programtól függően 40-100 fő fogadására is alkalmasak. A nagy teremből nyitható egy fedett erkély, az épület főhomlokzatán.

A tetőtérben a középen elhelyezkedő nagyméretű hallból, 2 db külön nyíló privát apartman nyílik vizesblokkokkal. Ezen a szinten található még konyha, tároló, kamra, illetve egy előtér, amelyből a villa hátsó részén elterülő kert érhető el egy kis hídon át. Szintén ezen a szinten került elhelyezésre a mosókonyha-kazánház.

Az udvarról nyíló kereszt boltozatú téglából falazott pince, külső lépcsőről közelíthető meg.

A telek területén, akár 30-40 autó parkolása is biztosított.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

A HIRDETÉSI ÁR, ÁFA NÉLKÜL ÉRTENDŐ!

Ezen ingatlan mellett, egy 4023 nm összterületű telek található, mely a fenti ingatlannal együttesen kerül értékesítésre, ennek árát a hirdetési ár már tartalmazza. A két terület külön helyrajzi számmal rendelkezik, közöttük az átjárás biztosított. A terület a György-Villa telkével közvetlenül határos, a bejutás a Nagytétényi útról közvetlenül is lehetséges. A telek jelenleg gondozatlan, füves, bokros, fás, illetve kőzúzalékkal leszórt rész, ami korábban gépjárművek parkolására szolgáló terület volt.

A telek 12/2010/1/1.30./ ör. számú rendelettel jóváhagyott, Kerületi Városrendezési és Építési Szabályzat / KÉSZ/ szerint, szabadon álló beépítési móddal építhető be, terepszint felett 20 %, terepszint alatt 35 % legnagyobb beépítéssel és 40 % legkisebb zöld felülettel.
Besorolása MZ-BT/I építési övezet, melyen oktatási, kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó és kutatásfejlesztési célú épület építhető.

A területek az Örökségvédelmi Nyilvántartás szerint régészeti lelőhelyek, a rajta található épület pedig műemléki érték!Tömegközlekedése városon belül kiváló, a CAMPONA Bevásárló Központ is csak 300 m-re található. Az M6-os, valamint a M0-ás főközlekedési utak közvetlen közelében helyezkedik el.

Színvonala és elhelyezkedése miatt, kiválóan alkalmas befektetésnek, amelyből akár egészségközpont, rendezvényház, kereskedelmi egység, irodaház, cégközpont vagy magániskola is kialakítható.

Kapcsolat a hirdetővel

Otthon Centrum - Kiss János alt. u. I.
Az iroda összes hirdetése
06 70 716 ···
Üzenetet küldök