Bezárás

22. kerület, Budatétény – Rózsakert utcai lakótelep

Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 7 291 m²
Telekterület 7 291 m²
811 720 € 279,8 millió Ft
  • Térkép
Németh Beatrix
06 30 834 ···

Eladó egyéb ipari ingatlan

Budapest 22. kerületében a Gyula Vezér úton 9.566 m2-es bekerített telek ipari árammal, hálózati ivóvízzzel, valamint öntözési almérővel szerelt víz csatlakozással, csatornázással, távfelügyelt riasztó és zártláncú kamera rendszerrel ,aszfaltozott udvarrésszel, automata esővíz elvezetéssel, magánszemélytől, 1/1 tulajdonostól, tehermentesen eladó.
Hozzá tartozik a terület alatt lévő 4,000 m2-es pince rendszer kiépített komplett víz, erősáramú elektromos rendszer, szellőzés és klíma technikával. A Pince rendszer része egy 5 teremből álló engedélyekkel rendelkező EU normáknak minden tekintetben megfelelő 3 évvel ezelőtt épített ipari hűtő rendszer. Iroda, szociális helyiségek, öltözők, műhely is az ingatlan részét képezik. 2019. januárig élelmiszer termelő vállalkozás üzemelt a területen, így zajhatás mérési jegyzőkönyvekkel és telephely engedélyekkel ndelkezik.

A területből 2000 nm-t építési övezetté nyilvánítottak, ezért az társasház építésre is alkalmas.

BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után NKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 834 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?