XXI. kerület, Színesfém utca

Eladó egyéb vendéglátó egység
A hirdető nem töltött fel fotókat az ingatlanról.
Alapterület
585 m²
Azonosító: 32207606
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb vendéglátó egység

Légkondicionáló
nincs megadva

Leírás

INGATLANOSOK NE HÍVJANAK!

CUKRÁSZÜZEM TELJES FELSZERELÉSSEL CSEPELEN!

ÜZEMRŐL
Jelenleg cukrászműhelyként funkcionál. Az ingatlan részben felújított, jó-karbantartott állapotú. A külső nyílászárói műanyag szerkezetű hőszigetelő üvegezésű ablakok. A padlóburkolatok kerámia, PVC, laminált padló és ipari padló, a falak festettek, vizes környezetben és a technológiailag megkívánt területeken csempével burkoltak. Riasztóval, gépekkel, eszközökkel felszerelt. A legmagasabb előírásoknak is megfelelő közlekedési, áruszállítási belső kialakítással rendelkezik (bejáratok, öltözők (fehér-fekete), raktárak funkciók szerint tagolva/szeparálva)

Az adottságok miatt a meglévő cukrászda mellett hideg-meleg konyhának és pékségnek is alkalmassá tehető.

ÉPÜLETRŐL
Az épület 1935-ben épült, de 2014-ben fel lett újítva. Hagyományos szerkezetű, masszív, jó kialakítású, jó állapotú, földszint + 1 emelet tagolású, osztatlan közös tulajdonú ipari épület. A csarnok felújítás során az épület tetejét is felújították.

Az épület fűtése, légcseréje automatizált, a hűtőkamrák hulladékhőjét is hasznosítja és a légcsere során a rendszer a friss levegőt az elhasznált levegőből hőcserélőn keresztül kinyert hővel előmelegíti.

Az épület még két szint építésére alkalmas. Az első szinten irodák, öltözők, gépészet, mellett egy mintegy 150m2 nagyságú tároló, lift beépítésre előkészítve. Itt akár meleg konyha vagy más vendéglátóipari tevékenységre kiépíthető. Az eredeti épület magassága megengedi, hogy igény szerint még egy szint beépítésre kerüljön. (pl. raktárnak)

KÖRNYÉKRŐL
A cukrászüzem Budapesten a XXI. kerületben, Csepel városrészben, az egykori Csepel Művek területén, a Színesfém utca 4. szám alatt, a Színesfém u. - Lakatos u. kereszteződésénél található. Megközelítése legegyszerűbben a Teller Ede út felől lehetséges. Tömegközlekedési kapcsolatok: HÉV, több buszjárat. Környezetében hasonló, hagyományos szerkezetű ipari ingatlanok, raktárak, telephelyek és irodaépületek találhatóak.

Beépített berendezések megnevezése:

Légcserélő berendezés központi modul 500 m3-es
Légcserélő rendszer levegő betáplálás emeleti szakasz
Központi Ariston Kazán és termosztátok
Légkondicionáló Mitsubisi iroda 1
Légkondicionáló Mitsubisi iroda 2
Légkondicionáló Mitsubisi iroda 3
Alapanyag hűtőkamra 1
Alapanyag hűtőkamra 2
Alapanyag hűtőkamra 3
Alapanyag hűtőkamra 4
Alapanyag hűtőkamrák aggregátor rendszere és vezérlő rendszere
Alapanyag fagyasztó kamra
Készáru kiszállítását előkészítő hűtőkamra
Készáru hűtőkamra és gépészete
Forgó zsámolyos kemence
Etázs kemence
Légcserélő rendszer központi modul szűrő rendszer
Multipont levegő elszívó rendszer

Kialakított helyiségek nm adatai:


Néhány tétel a teljesen felszerelt üzem 1500 db eszközéből:

Dagasztógép (sigma), Egyetemes ipari konyhagép, Egyetemes konyhaüst (különböző méretben), Fagyasztó kamra (2db), Három medencés mosogató, Hűtőkamra (4db), Inox zsámoly (2db), Kenyérsütő kemence, Kerekes üsthordozók, Késztermék fagyasztó, Késztermék kamrák, Keverőgép (10l-es), Keverőgép (20l-es), Regál kemence, Üvegajtós álló hűtő, férfi-női öltöző szekrények (40db), Inox 3 medencés mosogató, nyújtógép, egyetemes konyhagép, kétmedencés mosogató, dátumozó gép...
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély