XXI. kerület, Csepel-Gyártelep

Eladó irodahelyiség irodaházban
XXI. kerület, Csepel-Gyártelep
Alapterület
2800 m²
Azonosító: 31538699
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
C
Emelet
nincs megadva
Épület szintjei
4
Légkondicionáló
nincs megadva
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
utca, közterület

Leírás

Budapest XXI. kerületében, a Csepel Művek egyik legjobb lokációjában kínálunk megvételre egy 2800m2 alapterületű, 4 szintes irodaházat. A VÉTELÁR BRUTTÓ!

Az irodaházba belépve portaszolgálat kialakítására került sor, a lépcsőn keresztül pedig az emeleti szintekre jutunk. A földszinti terület 610m2, 20 helyiségből áll, vegyes funkciókkal: porta, irodák, tárgyalók, raktárak, mosdók, de további hasznosítási lehetőségeket is rejt magában, opcionálisan kialakítható társalgó, közösségi étkező, konferencia terem, mozi,- vagy sportszoba. Az első emelet 750m2, ahol nagy alapterületű helyiségek, irodák, tárgyalók és szociális blokkok kerültek kialakításra. A második és harmadik emeleten, melyek egyenként 700m2 alapterületűek, egy hosszú folyosón át megközelíthetően, külön nyíló, közel 20-20 db kisebb, nagyobb iroda, tárgyaló található, továbbá ezen szinteken is helyet kaptak a szociális helyiségek. Az épület fűtése jelenleg távfűtéssel biztosított, de lehetőség van a gázra történő rákötésre is.

Az ingatlan jelenleg nem üzemel, üresen áll, így azonnal birtokbavehető.

A Csepel Művel indusztriális környezete önmagában is trenddé vált, az ipari, kereskedelmi, szolgáltatási szempontból is kiemelkedő terület az elmúlt évektől kezdődően erőteljes fejlődésnek indult, aminek köszönhetően kiválóan alkalmas befektetési célra is, továbbá rendkívül kedvező pályázati lehetőségekhez juthat cége pl. székhely alapítási támogatással!

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.