Bezárás

21. kerület, Csepel-Gyártelep

Eladó irodahelyiség irodaházban
Alapterület 2 800 m²
Ár 245 millió Ft
  • Térkép
dr. Polonkai Pálma
06 30 650 ···
OTP Ingatlanpont Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160.
Üzenetet küldök

Eladó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány nincs megadva
Irodaház kategóriája C
Emelet nincs megadva
Épület szintjei 4
Üzemeltetési díj nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás utca, közterület
FANTASZTIKUS ÁRAKCIÓ, MOST 50M FT KEDVEZMÉNY!!!

2021. március 31-ig az irodaház 295M Ft helyett 245M Ft!

Budapest XXI. kerületében, a Csepel Művek egyik legjobb lokációjában kínálunk megvételre egy 2800m2 alapterületű, 4 szintes irodaházat. A VÉTELÁR BRUTTÓ!

Az irodaházba belépve portaszolgálat kialakítására került sor, a lépcsőn keresztül pedig az emeleti szintekre jutunk. A földszinti terület 610m2, 20 helyiségből áll, vegyes funkciókkal: porta, irodák, tárgyalók, raktárak, mosdók, de további hasznosítási lehetőségeket is rejt magában, opcionálisan kialakítható társalgó, közösségi étkező, konferencia terem, mozi,- vagy sportszoba. Az első emelet 750m2, ahol nagy alapterületű helyiségek, irodák, tárgyalók és szociális blokkok kerültek kialakításra. A második és harmadik emeleten, melyek egyenként 700m2 alapterületűek, egy hosszú folyosón át megközelíthetően, külön nyíló, közel 20-20 db kisebb, nagyobb iroda, tárgyaló található, továbbá ezen szinteken is helyet kaptak a szociális helyiségek. Az épület fűtése jelenleg távfűtéssel biztosított, de lehetőség van a gázra történő rákötésre is.

Az ingatlan jelenleg nem üzemel, üresen áll, így azonnal birtokbavehető.

A Csepel Művel indusztriális környezete önmagában is trenddé vált, az ipari, kereskedelmi, szolgáltatási szempontból is kiemelkedő terület az elmúlt évektől kezdődően erőteljes fejlődésnek indult, aminek köszönhetően kiválóan alkalmas befektetési célra is, továbbá rendkívül kedvező pályázati lehetőségekhez juthat cége pl. székhely alapítási támogatással!

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó irodák ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

OTP Ingatlanpont Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160.
Az iroda összes hirdetése
06 30 650 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk