Bezárás

21. kerület, Csepel-Gyártelep

Eladó egyéb iroda
Alapterület 2 800 m²
Ár 245 millió Ft
  • Térkép
Seres Nikoletta
06 70 703 ···
Seres Nikoletta
Üzenetet küldök

Eladó egyéb iroda

Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 1950-1980 között
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet földszint
Épület szintjei nincs megadva
Üzemeltetési díj nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás nincs megadva
Budapest XXI. kerületében, a Csepel Művek egyik legjobb lokációjában kínálunk megvételre egy 2800m2 alapterületű, 4 szintes irodaházat. Az irodaházba belépve portaszolgálat kialakítására került sor, a lépcsőn keresztül pedig az emeleti szintekre jutunk. A földszinti terület 610m2, 20 helyiségből áll, melyek funkciója: porta, irodák, raktárak, mosdók. Az első emelet 750m2, ahol nagy alapterületű helyiségek, irodák, tárgyalók és szociális blokkok kerültek kialakításra. A második és harmadik emeleten, melyek egyenként 700m2 alapterületűek, egy hosszú folyosón át megközelíthetően, külön nyíló, közel 20-20 db kisebb, nagyobb iroda, tárgyaló található, továbbá ezen szinteken is helyet kaptak a szociális helyiségek. A szuterén szint is rejt magában további hasznosítási lehetőségeket, opcionálisan kialakítható társalgó, közösségi étkező, konferencia terem, mozi,- vagy sportszoba. Itt kapott helyet a a gépház is, mely az épület fűtését távfűtéssel biztosítja, de lehetőség van a gáz bekötésére is. Az ingatlan jelenleg nem üzemel, üresen áll, így azonnal birtokbavehető.

A Csepel Művel indusztriális környezete önmagában is trenddé vált, az ipari, kereskedelmi, szolgáltatási szempontból is kiemelkedő terület az elmúlt évektől kezdődően erőteljes fejlődésnek indult, aminek köszönhetően kiválóan alkalmas befektetési célra is, továbbá rendkívül kedvező pályázati lehetőségekhez juthat cége pl. székhely alapítási támogatással! A hirdetésben feltüntetett vételár netto, az áfát nem tartalmazza.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Referencia szám: M170081

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó irodák ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 703 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk