Bezárás

21. kerület, Csepel-Királyerdő

Eladó óvoda
Alapterület 600 m²
Telekterület 3 000 m²
Ár 120 millió Ft
  • Térkép
Farantai Márta
06 30 665 ···
Új Élet Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó óvoda

Komfort duplakomfortos
Fűtés gázkazán
Akadálymentesített nincs megadva
Kilátás kertre néző
Parkolás teremgarázs hely - benne van az árban
Óvodának, igazi gyermekparadicsom!

Csepel Rózsadombján csendes, hangulatos kertvárosi részen, Királyerdőn eladó ikerház mindkét lakása egyben. Az egyenként 300 nm-es, amerikai konyhás, 4+2szobás, TERASZos, gázkazános, ősszközműves, tehermentes ikerházi lakás egy 3000nm ŐSFÁS telken helyezkedik el.

IGAZI KANADAI könnyűszerkezetes ház, mellyel minőségi, előkelő burkolatokat, EGYEDIleg gyártatott ablakokat kap új tulajdonosa.

A két lakás különböző elrendezésű, könnyen alakítható.
Az egyik lakásban a 70 nm-es közös tér mellett - melyben nappali, konyha, étkező, kamra került kialakításra -, találunk még 5 HÁLÓszobát, 3 FÜRDŐt, külön wc-t, tágas lépcsőházat.

Az alsó szint szuterén, melyben garázs, háztartási helyiség, és kazánház található, és itt egy, a vízhálózatba beépített víztisztító/szűrő rendszer is beépítésre került! Erről a szintről is elérhető a lépcsőház, valamint a kert is.

A hatalmas ŐSFÁS kertben találjuk a teremgarázs épületét, mely sokrétűen hasznosítható, lehet lakás, iroda, vendégház……, tetején igazi saját, intim, nyári wellness kikapcsolódásra hivogat a NAPOZÓ TERASZ, és az épített MEDENCE.
A kert különleges adottságának köszönhetően egyedi kivitelezésű, részben a föld belsejébe épített CSÚSZDA, és nagy, a fa ágai közé épített BUNGI várja a gyermekeket egy épített KERTI TÓ közepén - melyet már egy vadkacsa pár is belakni készül -, és egy masszív fém híd köti össze a parttal.

Ez a kis tó nyári fürdőzésre, és téli korcsolyázásra is kialakítható.

Az egyedi KERTI SÜTÖGETŐ rész építése elkezdődött, befejezése az új tulajdonos fantáziájára, befejezésre vár.
A 3000 nm kis birtok és a rajta lévő otthon mind ezek mellett is sok lehetőséget rejt magában, merjen álmodni, és valósítsa meg álmait.

Igazi gyermek paradicsom, és a nyugalom szigete!

120 M irányáron eladó.

Hívjon most!
További információkkal állok rendelkezésére hétvégén is!
VISSZAhívom, ha hívását épp nem tudom fogadni.
Rejtett számot nem tudok visszahívni! Hangpostát nem használok.

Farantai Márta - Új Élet Ingatlaniroda
Hasonló ingatlanokat a honlapunkon talál!

ÉLŐ ONLINE VIDEÓS INGATLANBEMUTATÁS!
Hogy NE MARADJON LE az önnek tetsző INGATLANRÓL, a kialakult helyzet ellenére is TÖKÉLETES BIZTONSÁGGAL tudjuk MEGMUTATNI önnek a LAKÁS minden részletét, igény szerint választható ÉLŐ ONLINE VIDEÓS INGATLANBEMUTATÁSSAL!
Ön otthon ül a számítógépe, telefonja előtt, mi kint vagyunk a helyszínen, és a kameránk segítségével Ön a lakás minden részletét láthatja, miközben beszélünk telefonon. Azokra a részekre közelítünk rá, amit látni szeretne. Mindezt nem csak a lakáson belül tesszük, hisz a lépcsőházat, magát az épületet, és az utcát is megmutatjuk. Eddig is kiválóan működött a külföldi vevők esetében! További információkkal állok rendelkezésére hétvégén is!

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY (zöldkártya ingatlanhoz)
2012. január 1.-től a használt lakások adásvételénél is kötelező! Hívjon! Elkészítjük Önnek!

ÜGYVÉD - 0,7%
Megbízható ügyvédre van szüksége? Irodánk ügyvédje a vételár 0,7%-áért elkészíti az adásvételi szerződését. Ha kínálatunkból vásárol, akkor még ennél kedvezőbb is lehet ez a díj.

LAKÁSBIZTOSÍTÁS
Ingatlant vásárolt? Vagy a régi biztosítását lecserélné? A Magyarországon tevékenykedő összes biztosító ajánlatai közül kiválasztjuk Önnek az árban és a szolgáltatás minőségében a leginkább megfelelőt. Mindezt teljesen ingyen.

HITEL
Ha lehetséges, mi biztosan megoldjuk! Cégünk hiteltanácsadója - a velünk leszerződött - 23 bank ajánlata közül megtalálja Önnek személyre szabottan - a legjobbat.

LAKBERENDEZÉS
Nincs ötlete, hogy mit lehetne kihozni a lakásából, hogyan lehetne újjá varázsolni? Mi segítünk Önnek!

LAKÁSFELÚJÍTÁS
Megbízható szakemberre lenne szüksége a lakásfelújításhoz? Nálunk megtalálja!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 665 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?