XX. kerület, Kossuth Lajos utca Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 38 m2
Közvetítői azonosító: COM 3-4307 Azonosító: 32540832
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 443
Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve nincs megadva
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Rezsiköltség 8 E Ft/hó
Energiatanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve nincs megadva
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Rezsiköltség 8 E Ft/hó
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Erzsébeti FODRÁSZATBAN tulajdonjog eladó!

FODRÁSZNAK vagy BEFEKTETŐNEK bejáratott üzlet eladó. A négy tulajdonosból az egyik eladná a 25 éve működő fodrászatban lévő tulajdonrészét, ami egy kizárólagos fodrászszéket is jelent, ami akár ki is adható.

Az üzlet egy két szintes társasház földszintjén található. Az üzlet forgalmas főutcáról nyílik, kettő nagy üvegportállal rendelkezik. Az utcában és a környéken ingyenesen lehet parkolni. Tömegközlekedéssel jól elérhető.

Az üzlethelyiség tágas, négy munkahely került kialakításra, plusz a hajmosó állás, akár nyolc vendég is tud várakozni. Rendelkeznek személyes és közös terekkel is, mint a fodrász munkahely, hajmosó, öltöző, mosdó és WC. A fodrászat belső állapota és bútorzata jó állapotú, a fűtés gázzal történik, klíma berendezés is van telepítve.

A jelen megállapodás alapján egyszerre csak ketten dolgoznak, heti váltásban délelőtt, vagy délután. Szerdánként és minden második szombaton zárva vannak.

Azt az pluszt, hogy 25 év alatt, négy fodrász felépített egy üzletet csak egy szakmabeli tudja igazán értékelni. Egy ilyen üzletrész megöröklése és egy új üzlet megnyitásának a kockázata nem mérhető össze. Természetesen az anyagi költsége sem ugyanaz, amit viszont a befektetők tudnak jól. A szék azonnal kiadható.

Tovább olvasom expand_more
Térkép XX. kerület, Kossuth Lajos utca
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 184,21 ezer Ft/m²
XX. kerület 600 ezer Ft/m²
Erzsébetfalva 666,40 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 0-39 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 443
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch