XX. kerület, Béga utca

Eladó egyéb telek
XX. kerület, Béga utca
Ár
150 millió Ft
Telekterület
5936 m²
Azonosító: 27833489
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb telek

Beépíthetőség
40%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
nincs megadva
Víz
nincs megadva
Gáz
nincs megadva
Csatorna
nincs megadva

Leírás

Gazdasági Kereskedelmi Szolgáltató besorolású telek Budapest XX. Kerületében, amelyre több szintes épület, irodaház, üzlet, telephely, benzinkút, stb., helyezhető el.

A telek Budapest XX kerületében, a Béga utca és a Mártirok útja sarkához közel található. A telek bejárata a Béga utcáról nyílik és egy 137 méter hosszú sávban egészen a TESCO áruház parkolójáig terjed. Közvetlenül a TESCO áruház mellett és néhány száz méterre az M5 autópálya feljárótól helyezkedik el. A fotón a telek a bekarikázott részen található; a fotò jobb oldalán pedig a TESCO parkolója látható.

Övezeti besorolása: Belterületi, Gazdasági Kereskedelmi Szolgáltató (Gksz-1/6) övezet.
Nagysága: 5936 négyzetméter (137 méter hosszú).

Közművek: A közművek a Mártírok útja alatt futnak ki egészen a Tesco áruházig. Villamos vezeték a Béga utcában is van. Magàn a telken közművesités nincs, habár egy fúrt kút található rajta.

Megoszthatóság: A telek megosztható.

Beépíthetőség: Felszíni beépíthetőség 40%, felszín alatti beépíthetőség 55%, megengedett épületmagasság 4,5-9 m, zöldterület legkisebb mértéke 35%, szintterületi mutató 1. Építhető üzlet, telephely, raktár, irodaház, szabadidős létesítmény, benzinkút, stb. Szolgálati lakások is lehetnek a létesítményben. A további részletekről érdemes a kerületi főépítész irodájában érdeklődni.

A Béga utcán több gazdasági telephely épült az utóbbi években és jelenleg a közvetlenül szomszédos telken irodaház és bemutatóterem építését készítik elő.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély