XX. kerület, Átlós utca 38.

Eladó ikerház
Ár
223 ezer €
Alapterület
260 m²
Telekterület
360 m²
Szobák
8
Azonosító: 32337680
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó ikerház

Ingatlan állapota
újszerű
Építés éve
2011
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
3
Fűtés
nincs megadva
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
utcai
Tetőtér
beépíthető
Pince
nincs
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban

Leírás

Eladó ikerház Budapest XX. kerület Átlós utcában a RE/MAX Central exkluzív kínálatában.
Lokáció
A XX. kerület kertvárosias részén Pacsirtatelepen fekszik az Átlós utca. A környezetében családi házak és lakótelep is megtalálható. Az utca nyugodt, mérsékelt forgalmú, a zajterhelés is minimális (35-40dB a zajtérkép szerint). Tökéletes helyszín azoknak, akik a kertváros nyugalmát keresik, mégis fél órán belüli távolságra akarnak lenni a központtól. A környéken iskola, óvoda is megtalálható, jó az infrastruktúra.
Ház
A korábban ikerház jellegét a felújítással és a szintráépítéssel maga mögött hagyó épület már modern anyaggokkal és megoldásokkal lett felújítva évekkel ezelőtt. A tulajdonos eredeti tervei szerint több generáció együttélését is kényelmesen kiszolgáló épületbe végül nem költöztek be, így az képeken látható készültségi szinten várja az új tulajdonos beköltözését és a saját ízlése szerinti berendezését. Minden teljesen új, nem használta senki még.
3 szinten osztozik a 260m2 alapterület, mely 8 szobának, 3 fürdőszobának, 4 wc-nek, 1 konyhának ad teret, de akár több konyha is kialakítható.
A fűtési rendszer padlófűtés és radiátoros hőleadók működtetésére ki van építve, a radiátorokat és a kazánt kell kiválasztani és beszereltetni. A gáz a ház oldaláig be van vezetve, a mérőórát majd csak akkor fogja a szolgáltató visszaszerelni, ha már kész a fűtési rendszer.
A fényviszonyok nagyon jók, köszönhető a sok ablaknak, kellemes napfényes otthona lesz az új tulajdonosának.
Az udvarba akár több autóval is be lehet állni, szervezés kérdése. A kert 363m2, ami könnyen rendben tartható kertész nélkül is, ugyanakkor kellően nagy grillpartik megtartására, a gyerekeknek játszani, vagy egyszerűen csak pihenni. Körbe van kerítve, távirányítással vezérelt kapukkal.

Ajánlom:
Többgenerációs-, kisgyerekes-, nagy családoknak. Mindennapjaink része lett a home office, ebben házban könnyedén lehet szeparálni az élettereket. Alkalmas egy vállalkozás székhelyeként és a tulajdonos lakásakénti használatra.
Befektetői szemszögből akár munkásszálló is egyszerűen kialakítható benne, amire egyre nagyobb igény van manapság.

Megtekintéssel és további kérdésekkel kapcsolatban kérem keressenek bizalommal!
Köszönöm a megtisztelő figyelmét!
Bodrogközi Gábor – Senior tanácsadó – RE/MAX Central
Lépj kapcsolatba a hirdetővel