Bezárás

20. kerület, Nagysándor József utca

Eladó házrész
Alapterület 109 m²
Telekterület 733 m²
Szobák száma 5
  • Térkép
06 20 917 ···
Üzenetet küldök

Eladó házrész

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 1950 előtt
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince van
Parkolás udvari beálló
Magánszemélytől eladó Pesterzsébeten, kulturált részen, jó közlekedés és infrastruktúra mellett, a Nagysándor József utcában egy frissen felújított, remek lakóközösségű, 4 lakásos udvarban egy különálló családi ház. Önálló közmű mérőórákkal rendelkezik, a telken lévő többi lakással ügyvédi megosztással rendezve van a használata.

Az eladó kétszintes ház a hátsó telekhatáron épült, füvesített, kizárólagos használatú, lekeríthető kertrésszel rendelkezik. Földszinten amerikai konyhás nappali, 1 hálóval, 1 fürdőszobával. Az emeleten 3 szoba és 1 fürdőszoba található. Területe 118 m2.
A lakáshoz tartozik 35 m2 saját kert, a közös kertrészben egy parkoló, 30 m2-es pince a másik ház alatt, valamint ugyanott a közös kukatároló és a biciklitároló használata.

Gazdasági épületként van nyilvántartva, de az önkormányzat írásos tájékoztatása alapján lakásként is használható. Ugyanakkor nem hitelezhető, így olyan családoknak ajánljuk, akik készpénzért, vagy más ingatlan fedezetével vennék meg. Az ár ennek a körülménynek a figyelembe vételével lett meghatározva, irányára 39.900.000,-Ft, mélyen a lakóingatlanok piaci ára alatt, hiszen 338ezer Ft/m2 áron kínáljuk.
250-300 Ft közötti bérleti díjért kiadható, vagy minimális ráfordítással egy nagyobb 80 m-es és egy kisebb, kb. 35-40m2-es lakásra bontható, esetleg diákszállás is könnyen kialakítható.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 917 ···
Üzenetet küldök