Bezárás

20. kerület, Ábrahám Géza utca

Eladó családi ház
Alapterület 120 m²
Telekterület 530 m²
Szobák száma 5
Ár 55 millió Ft
  • Térkép
06 30 374 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás nincs megadva
Tetőtér beépített
Pince nincs
Parkolás udvari beálló
Természetbarát anyagokból épült családiház eladó!

Az ingatlan 1905-ben, egy tanár házaspár számára épült, egy soroksári sváb kőművesmester kivitelezésében. Megerősített cement alapra készült, magas mész-tartalmú, vályog jellegű (nem „parasztvályog”) építőtéglából - asztmatikus betegség miatt. A jellemzően polgári belméretekkel rendelkező családi házat harmadik tulajdonosaiként 2014-ben teljes körűen felújítottuk. Új elektromos hálózat, korszerű gáz fűtésrendszer, modern víz- és csatornarendszer, a tetőszerkezet új lécezése, korszerű fóliázása, hőszigetelése, esőcsatorna-rendszer került kialakításra. A nagy belmagasságot gipszkarton álmennyezettel csökkentettük, új fürdőszobákat, a padlózaton stabil hajópadlót fektettünk le, a fa ablakokat többrétegű, hőszigetelő üvegezésűre cseréltük, mindegyiket redőnyökkel láttuk el, a tetőtérben modern bukóablakokat építtettünk be. A ház teljeskörű külső és belső tatarozása, újra színezése is megtörtént. Egyetlen hiányossága a lépcsőfeljáró díszburkolása. A telek a ház adottsága miatt egy nagyon jól kihasználható, hátsó intim kertet rejt. A telek hátsó részén egy minierdő található, többévtizedes buja örökzöldjeivel (tuják és fenyők). Az árnyékos részen egy hatalmas kutyafuttató került kialakításra.
A ház mellett és mögött a betonjárdát új viacolor felület váltotta fel, továbbá kocsibeálló készült murvakő-aljzattal. A ház egyik szépsége az egyedi, minőségi anyagokból készült új kerítés. A hátsó kert talajának felső 15-20 cm rétegét lecseréltük, helyére gyepszőnyeget fektettünk. A kertben kisebb díszkertet, mini-sziklakerteket alakítottunk ki. A telek hátsó oldalán egy 3 helyiségből álló, több mint 40 m2-es tárolásra alkalmas melléképület található.
A konyhában található, méretre készíttetett konyhabútor megegyezés tárgyát képezi, maradhat az ingatlanban. Közlekedés tekintetében nagyon kedvező helyen van, mind tömegközlekedés, mind pedig autós közlekedés szempontjából; bevásárlóközpontok, egészségügyi ellátás, iskolák, óvoda, bölcsőde is található a közelben.

Azon érdeklődők jelentkezését várjuk, akiknek fontos a nyugodt, meghitt otthoni környezet, a megbízható szerkezeti felépítés, a biztonságot és diszkréciót nyújtó kert és nem utolsó sorban egy jól megközelíthető, kényelmes otthon.
Ingatlanirodák és ingatlannal foglalkozó vállalkozók kérjük, NE keressenek!

Térkép

A környék hasonló hirdetései térképen
BKK megállók a közelben
Villamos
Éjszakai

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 120-149 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 374 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?