XVIII. kerület, Liget utca

Kiadó egyéb üzlethelyiség
XVIII. kerület, Liget utca
Ár havonta
100 ezer Ft
Alapterület
32 m²
Azonosító: 31900860
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
nincs megadva
Emelet
földszint
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
nincs megadva

Leírás

XVIII. Lónyai telepen, a Liget utca közelében bejáratott, engedéllyel rendelkező, már csak 1 beállású, azonnal birtokba vehető, gépjármű szerelőműhely, raktár, iroda kiadó, de akár más tevékenységre is használható. Mellette működik egy karosszérialakatos és fényező műhely is, így teljes körű szolgáltatás nyújtható egymás ügyfelei átadásával. Hozza a szerszámait és kezdjen el dolgozni.

Műhely előtt és a telken belül több autó parkolása megoldott. Elektromos kapu, automata műhelyajtó, ipari áram, központi elszívó, sűrített levegő, hideg-meleg víz megoldott, mennyezetig csempe a falon. Vizesblokk, öltöző tartozik a műhelyhez, valamint egy külön bejárattal rendelkező iroda és raktár is bérelhető.
Bérleti díj: 100.000,-Ft./hó+rezsi.

Kínálok még itt egy autókozmetikának alkalmas helységet is, mely rendelkezik gőzborotvával, elszívóval, mennyezetig csempével, hideg.meleg vízzel, raktár résszel. Tartozik hozzá vizes blokk, öltöző is. Bérleti díj: 180.000,-Ft./hó+rezsi

Több éves szakmai tapasztalattal teljes körű szolgáltatást nyújtok ingatlanok biztonságos adás-vételéhez, bérbeadásához, tervezéséhez.
Segítséget adok kedvezményes Ügyvédi költséggel, energetikai tanúsítvány készíttetéssel, belső építész, épület és bútor tervező diplomás szakemberek ajánlásával.
Független, ingyenes hitel-CSOK ügyintézéssel és biztosítási tanácsadással várom kedves Ügyfeleimet.
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állok rendelkezésére.
Az ingatlan vezető értékesítője: Gálné Molnár Erika E.v.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel