XVIII. kerület, Lakatos-lakótelep Utcai bejáratos üzlethelyiség bérleti joga átadó
Alapterület 125 m2
Azonosító: 33252359
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 70 417
Utcai bejáratos üzlethelyiség bérleti joga átadó
Ingatlan állapota felújított
Építés éve nincs megadva
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota felújított
Építés éve nincs megadva
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Csak a Top3 Kínálatában!

Jelenleg is folyamatosan működő, stabil vendégkörrel, kedvező rezsi költségekkel rendelkező franchise-vállalkozás !

Eladásra kínálunk a méltán közkedvelt XVIII. kerület központi részén hosszú távon, stabilan jól működő, kialakult, rendszeres vendégkörrel rendelkező, 125 nm-es 5 éve műszakilag és esztétikailag teljes körűen felújított, , KIWI Franchise joggal, kiemelt területi védettséggel, és a 125 nm-es, célirányosan kialakított üzlethelyiség örökös bérleti jogával rendelkező, KIWI SUN szolárium üzletet, teljes berendezéssel, szolárium és infra slim gépekkel, számítógépes rendszerrel, légtechnikával, teljes felszereltséggel, igény esetén megbízható dolgozói csapattal.

A Szolárium-, és Infra Slim szalon 3D-s, virtuális hamarosan itt elérhető

Az 5,5 éve működő szolárium szalon stabil vendégkörrel rendelkezik, az üzlethelyiség bérleti joga, a kedvező szerződéses feltételek változatlansága mellett, örök érvényű.
A működési költségek az áramszolgáltatóval külön szerződésben rögzített hosszú távú, egyedi díjszabásnak köszönhetően igen kedvezőek.

Az üzlet utcai homlokzata 1 hónappal ezelőtt kapott új festést illetve ponyvázást, illetve ezzel egyidőben a 4m-es pult külső felülete is megújult.

A vendégtérben, az esztétikusan szeparált, kényelmes méretű helyiségekben, 3 álló, és 5 fekvő szolárium gép kapott helyet, melyekre még 1 év teljes körű garancia van érvényben, ezen kívül egy 2éves infra slim gép is növeli a vendégek számát, érdeklődését, kiszolgálásuk minőségét. A gépek db számát állapotát és beszerzési árait figyelembe véve, minden egyéb megtörtént értéknövelő fejlesztéstől, beruházástól eltekintve is kivételes lehetőség vár az új tulajdonosra. A géppark jelenlegi értéke önmagában eléri a 40.000.000 Ft-ot

Az üzlethelyiség méretéből adódóan, vendégek fogadására kialakított rész, a hasonló üzletek terén, egyedülálló lehetőségeket biztosít, ennek köszönhetően ezen a részen kényelmes ülőhelyek, kávé illetve ivóvíz automaták és egy 4m hosszú pult is helyt kaphatott. A gépek számára kialakított helyiségek tágasak, kényelmesek a vendégek számára minden igényt kielégítő felszereltséggel rendelkeznek.
Az infra slim gépek használói számára a tökéletes komfort érzet érdekében , az addig meglévő mellett, egy külön fürdőszobai rész került kialakításra zuhanyzóval, mellékhelyiséggel, és minden szükséges kiegészítővel.

A kiépített, megbízhatóan üzemelő számítógépes rendszernek köszönhetően, mely által az összes gép vezérelhető, az üzlet, működtetése könnyedén átlátható, forgalma visszamenőleg ellenőrizhető, így a jövőre nézve is tervezhető.
A teljes rendszer, bútorzat, illetve gépesítés a vételár részét képezi. Az üzlethelyiség bérleti díja 230.000,-/hó

Műszaki:
Az üzletben 2016-ban a teljesen új, komplett elektromos hálózat került kiépítésre, melynek során a legkorszerűbb légtechnikával rendelkező klimatizáló rendszer részeként 2 db ipari klíma berendezés is helyet kapott. Mindemellett a korszerű, minőségi anyagfelhasználásnak, illetve a szakszerű kialakításnak, és a már említett, kedvező szolgáltatói szerződésnek köszönhetően a rezsiköltség a hasonló tevékenységű üzletek között is rendkívül alacsonynak számít.
A nyugalmat és a biztonságot a kitűnő környék mellett, a nyitás, és törés érzékelő riasztórendszer garantálja.

Környék és közlekedés:
A forgalmas főútra néző bejárattal rendelkező, az esztétikumot a praktikummal ötvöző, minőségi anyagok és bútorzat felhasználásával, igényesen kialakított üzlet az előnyös elhelyezkedés által, illetve a környező BKV járatoknak és az ingyenesen használható, az üzletsor vendégei részére bőséges helyet kínáló parkolási lehetőségeknek köszönhetően könnyedén megközelíthető.
(Busz járatok: 36-os,50-es, 50A, 136-os, 236-os, 236A,
Éjszakai buszok: 914-es,950-es, 950A
Villamos: 50-es

Mindezeknek köszönhetően, jelenleg is magas szinten elégíti ki meglévő és új vendégköre minden igényét, stabil tervezhető forgalomnak, rendszeres törzsvendégeknek, illetve folyamatosan bővülő vendégkörnek örvend.

Amennyiben szeretne, egy hosszú távon jól működő, stabil, kiépített rendszerrel rendelkező franchise vállalkozást, amit már csak irányítani kell, várom megtisztelő hívását!

Tovább olvasom expand_more A(z) Threes Side Napos Hegyoldal Kft. weboldala open_in_new
Térkép XVIII. kerület, Lakatos-lakótelep
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 417
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch