XVIII. kerület, Gyömrői út Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 140 m2
Közvetítői azonosító: COM E-18-10-303 Azonosító: 33216070
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 852
Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Ingatlan állapota felújítandó
Építés éve 1950 és 1980 között
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló nincs
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota felújítandó
Építés éve 1950 és 1980 között
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló nincs
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Azonosító: E-XVIII-10-303

Élj a lehetőséggel és teremtsd meg saját vállalkozásodat az XVIII. kerületben, a Gyömrői úton található kiváló befektetési lehetőségünkkel! Eladó egy 140 m2-es üzlethelyiség, melyhez egy saját 300 m2-es telek is tartozik. Bár az ingatlan felújításra szorul, hatalmas potenciállal rendelkezik, melyet a lelkes vállalkozók kiaknázhatnak.
Az ingatlan egy családi ház jellegű épületben helyezkedik el, kilenc különböző helyiséget kínálva, melyek rugalmasan alakíthatók és testreszabhatók az üzlettér igényei szerint. Az 66,4 m2-es üzlettér ideális választás kisboltok, irodák, szolgáltatók vagy más kereskedelmi tevékenységek számára.
Az ingatlan minden közművel rendelkezik, amely kényelmet biztosít a vállalkozásnak. Az elhelyezkedése stratégiai, mindössze két kilométerre található a Sárkány Centertől, így könnyen elérheti a helyi lakosságot és üzleteket. A parkolási lehetőségek kiválóak, mind az udvaron, mind a mellékutcában elérhetőek, így ügyfeleid számára is kényelmes lesz a parkolás.
Ez az ingatlan friss lendületet és kreatív megközelítést vár az új tulajdonosától. Csere és részletfizetés is lehetséges! Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és teremtsd meg saját vállalkozásodat a Gyömrői úton található üzlethelyiségben! Vegye fel velünk a kapcsolatot további részletekért és az ingatlan megtekintéséért!

Azon kedves ügyfeleink, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!

Tovább olvasom expand_more
Térkép XVIII. kerület, Gyömrői út
BKK megállók a közelben
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 852 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch