XVIII. kerület, Margó Tivadar utca

Eladó tégla lakás
Új építésű
XVIII. kerület, Margó Tivadar utca
Ár
39,9 millió Ft
Alapterület
48 m²
Szobák
3
Közvetítői azonosító: COM 5/A/4.
Azonosító: 32351267
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó tégla lakás

Ingatlan állapota
új építésű
Építés éve
2022
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
5
Épület szintjei
6
Lift
van
Belmagasság
3 m-nél alacsonyabb
Fűtés
házközponti
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
igen
Fürdő és WC
nincs megadva
Tájolás
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Erkély mérete
7.06 m²
Kertkapcsolatos
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
teremgarázs hely - kötelező megvenni
Parkolóhely ára
4 000 000 Ft

Dudi's Dream Lakópark 2.ütem

Dudi's Dream Lakópark 2.ütem
Átadás:
2022-12-31
Lakások száma:
123 db
Szobák száma:
1-4 db
Ár:
27,9-61,9 millió Ft
Alapterület:
32-76 m²
Tovább a lakópark honlapjára

Leírás

Az épületet nagylétszámú profi és összeszokott csapatok építik, akárcsak az első ütemet. Minden felhasznált anyag csak és kizárólag első osztályú minőségű. Fontos megjegyezni, hogy az épület alatt elhelyezésre kerül 60 cm átmérőjű 5-6,5 méter mélységig lenyúló előreszelt vasbeton cölöp, amely a világ egyik legerősebb minőségű betonjával (30) került kiöntésre. Ezen fontos szerkezeti lépés által vált az épület földrengésbiztossá. Minden további információt megtalálnak a műszaki leírás fül alatt. Az építészeti terv a 18. kerületi építési hatóság külön dicséretében részesült.

A Dudi's Dream Kft. az árváltoztatás jogát fenntartja.


AZ ÉPÜLET BB BESOROLÁSÚ ENERGETIKAI OSZTÁLYBA TARTOZIK, EZ OKBŐL A ZÖLDHITEL FELVEHETŐ!

Az épületet nagylétszámú profi és összeszokott csapatok építik, akárcsak az első ütemet. Minden felhasznált anyag csak és kizárólag első osztályú!.

A társasház építés első ütemében 80 lakás épül, melyek 29-70m2 területűek (Az első ütemben, minden lakás elkelt.). A második ütemben 123 lakás épül, három különálló épületben, melyek 26-80m2 területűek. A lakópark a 18. Kerületi Építési osztály kiemelt dicséretében részesült, melynek kiváltó oka a kiváló elhelyezkedésű, szellős, nagyon élhető lakások voltak! A lakópark csendes elhelyezkedése véget alkalmas az idősebb pihenni vágyó korosztály számára, de a pályakezdő fiatalok számára is jó befektetés lehet a jövőben.


A Margó Tivadar utca Méta domb felőli részén épül a luxus minőségű társasház, amely a 18. kerület, valamint a délpesti régió egyik  legfrekventáltabb helyének számít. 1 kilométeren belül minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges. Rengeteg bevásárlási lehetőség, mint például: Aldi, Lidl, Spar, Auchan. A közelben megtalálható még ezen felül Shell benzinkút, Media Markt, fitnessterem, autókereskedés, gumiszerviz, illetve ruházati áruházak. Tömegközlekedési lehetőségek: 194, 194B, 36, 198, 900, ingyenes Tesco, Auchan járatok, valamint a 914-es és a 980-as éjjeli buszok.

A jelenlegi kiemelkedő piaci árak, amelyek befektetési célként is helytállnak. Kitűnő terület adottságok, valamint gyors, precíz, első osztályú kivitelezés.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel