Bezárás

18. kerület, Bocskai utca

Eladó egyéb iroda
Alapterület 49 m²
Ár 42,5 millió Ft
  • Térkép
Darula Izabella
06 30 277 ···
TOP 3 Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó egyéb iroda

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2020
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet földszint
Épület szintjei 3
Légkondicionáló van
Üzemeltetési díj nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás nincs megadva
PESTSZENTIMRE, BOCSKAI HÁZ, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, IRODÁI már leköthetők!!

Finanszírozás:
Banki finanszírozással kapcsolatban kollégáink ingyenes tanácsadással állnak rendelkezésükre!

Hamarosan induló új projektbe vágtunk bele, melyet hosszas alapos készülődés után készítettünk elő. A Bocskai Ház névre keresztelt projekt nemcsak Exklúzív és családias, hanem kiemelkedő precíz elképzelt tervek jellemzik. A kialakításnál fontos volt a környék adottsága, csendes helyen, mégis közel, könnyen megközelíthető minden irányból. A tervek szerint igényes, fiatalos, élhető lakások, üzletek és garázsok kerülnek kialakításra, figyelembe véve az egyedi igényeket is. A fiatalos modern lakásokhoz erkély vagy terasz tartozik. A vevői igények teljes körű kielégítése érdekében az épületekben megtalálhatóak lesznek elosztásukat tekintve az 1, 1+1 fél, 1+2 fél, szobásak, így megtalálhatóak lesznek a garzonok, és a többgyermekes családoknak szánt nagyobb lakások is.


Épületünk földszinti részének hátsó, udvari felében helyet kapott 3 iroda, amelyek mindegyike rendelkezik a hátsó udvarra néző terasszal és saját kertrésszel. Irodáinkban kialakítottunk zuhanyzót, wc-t, konyhát, valamint tárgyaló is kapott helyet az irodahelyiségek mellett.

Műszaki:
A lakóház egy épületből áll! Összesen 14 db lakás, 11 garázs, 12 tároló, 3 iroda és 2 db üzlet! Az első szinten 6 lakás, második szinten 5 lakás, harmadik szinten 3 lakás kerül kialakításra, modern, világos lakások erkélyekkel, a harmadik szinten nagyméretű Penthouse lakások extra méretű teraszokkal. Elérhető lakások 39.19m2-től 9.48m2 erkéllyel 32.900.000.Ft-tól, a Penthouse 76.71m2 lakás + 38.84m2 terasz 71.900.000.-Ft-ig található, a földszinten saját kerttel.

A ház magas műszaki tartalommal, hagyományos építési technikával épül.
Főfalak 30 cm-es NF téglából épülnek
Lakásokban 1x32 A áram ellátás készül.
Az épületek falazata teljes magasságig, 10cm.-s Dryvit szigeteléssel készül. Az eresz és az esővíz levezető csatorna horganyzott lemezből készül.
Az erkélyeken korlátok és a terveken megfelelően elválasztók, valamint fagyálló padlólapok kerülnek beépítésre.
A tűzszakasz határokon tűzgátló ajtók kerülnek elhelyezésre.
Külső térrel érintkező beton és vasbeton szerkezetekre Heratekta plusz Dryvit szigetelés kerül.
Falazati részeken 10 cm-s Dryvit hőszigetelés.
Földszinti padozatokba rétegrend szerinti hőszigetelést teszünk.
Burkolati zónákban lépésálló polisztirolhab kerül elhelyezésre.
Tetőszerkezet felőli oldalakon 15 cm-s hőszigetelési rendszer kerül.
A melegpadló burkolat, laminált parketta választási lehetőséggel, a kivitelező mintái alapján, illetve változtatási lehetőséggel.

A garázs szinten 11 autó számára van lehetőség beállást biztosítani, mely a lakások árában benne van. Innen rögtön akár lifttel juthatunk fel otthonunkban. Az első szinten 6 lakás, második szinten 5 lakás, harmadik szinten 3 lakás kerül kialakításra. A földszinten üzletek és irodák várják tulajdonosait. Műszaki leírásunkban bővebben tájékozódhat a felhasznált anyagokról és egyebekről.

Az épület alagsorában igényesen kialakított pincegarázsban, 11 személygépkocsinak tudunk állandó parkolást biztosítani. Gépkocsiját biztonságosan elhelyezheti pince garázsban, ahol nem csak a tél hidegétől óvja meg, a nyári napsütéstől is megkíméli autóját. Mivel az épület közel van Pestszentimre központjához, ezért a parkolás mindig gondot okoz. Üzletekhez, irodákhoz lehetőséget nyújtunk, hogy az épület előtt kialakított 5db privát gépjármű beállót vásároljon, amit csak Ön vagy az Önhöz érkezők használhatnak. Lakásokhoz, üzletekhez, irodákhoz vásárolhat fedett gépjármű tárolókat a készlet erejéig.

Az alagsorban 12db tárolót biztosítunk az épület lakói számára, amit a lépcsőházon keresztül tud könnyen megközelíteni. A pincében elhelyezett 1m2 tárolókon kívül a földszinten közös kerékpár és babakocsi tárolók találhatóak. Igényeljen Ön is lakásához tárolót!

Épületünk földszinti részének hátsó, udvari felében helyet kapott 3 iroda, amelyek mindegyike rendelkezik a hátsó udvarra néző terasszal és saját kertrésszel. Irodáinkban kialakítottunk zuhanyzót, mosdót, konyhát, valamint tárgyaló is kapott helyet az irodahelyiségek mellett.

Az épület utcai részén kialakítottunk 2db üzleti célú részt, ami hatalmas nyílászárókkal rendelkezik, ezáltal jelentősen világos fényviszonyokat biztosít a használói számára vagy nagy felületben tudja használni kirakat célú felhasználásra. Üzleteink rendelkeznek önálló mosdóval illetve raktárral, amit akár irodának is használhatnak.

Kérem, amennyiben felkeltettük érdeklődését, és tovább információra lenne szüksége állunk rendelkezésére. Az építkezés előre egyeztetett időpontban tekinthető meg.

VÁRHATÓ ÁTADÁS 2020. NYÁR!!!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 277 ···
Üzenetet küldök