Bezárás

18. kerület, Felsőcsatári út 5.

Eladó egyéb ipari ingatlan
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 400 m²
Telekterület 577 m²
Ár 169 millió Ft
  • Térkép
06 20 944 ···
Üzenetet küldök

Eladó egyéb ipari ingatlan

Pestszentlőrincen lévő kétszintes ipari ingatlan eladó.

ELHELYEZKEDÉS, MEGKÖZELÍTÉS
Az ingatlan kiváló elhelyezkedésű, a 4-es főút bevezető szakaszán, közvetlenül a 6-sávos repülőtérre vezető gyorsforgalmi út mellett található, a Gyömrői és Felsőcsatári út sarkán. Az ingatlanra súlykorlátozás nélkül be lehet hajtani tehergépjárművel. Kíválóan megközelíthető tömegközlekedéssel, a közeli Kőbánya-Kispest M3 metrótól (a 98, 282E, 284E, 200E buszokkal), a Puskás Ferenc Stadion M2 metrótól (a 95 busszal).

ÉPÜLET LEÍRÁSA
2002-ben került átadásra, megerősített alapokkal és vasbeton födémekkel készült a nagy dinamikai terhelés miatt. A felmenő falazat 44 cm vastag Porotherm téglából készült, műanyag nyílászárókkal. A fa fedélszéket palafedés takarja.

FÖLDSZINT
4 méter belmagasságú, eredetileg egyterű fűtött helyiség, ipari árammal és ipari padlóval került kiépítésre br. 204 m²-en. Az udvarról két nagyméretű (kisteherautóval járható) kapun keresztül lehet bejutni, melyek szabad nyílása: 2,58 méter széles és 2,95 méter magas. Jelenleg gipszkarton falakkal ideiglenesen 5 szobára van osztva, ezen kívül vizesblokk is található itt.

EMELET
3 méter belmagasságú, mely lakás- ill. nívós iroda-minőségű kialakítású, jelenleg 6 egyforma méretű (6*3 méteres alapterületű) szobára, konyhára és vizes helyiségekre van osztva 10 cm válszfaltéglával ill. gipszkarton falakkal. Két önálló WC és öltöző is található a szinten. Alapterülete br. 204 m².

GÉPÉSZET, ELEKTROMOSSÁG, VAGYONVÉDELEM
A fűtést két db gázkazán szolgáltatja: a földszinti csak fűtést, az emeleti cirkó készülék meleg vizet is szolgáltat.
Az épületben 3*25 Amper elektromos áram került bevezetésre, amely egyszerűen bővíthető.
Az épületben modern riasztórendszer került felszerelésre, amelyet a Multi Alarm felügyel a kb.5 percre levő központjából.

ÉPÜLET BŐVÍTÉSI LEHETŐSÉGE
A jelenlegi kis hajlás-szögű tető megemelésével cca. 100 m² nettó alapterületű lakóegység hozható létre relatíve nagyon olcsón. Közművek a tetőtérbe felvezetésre kerültek építéskor.

UDVAR
Az udvarra a Felsőcsatári útról lehet behajtani egy 4,52 méter széles szabad nyílású motoros kapun, mely szükség esetén 6,70 méterre bővíthető. Az udvaron teherbíró térburkolat (8 cm viacolor) található. Alaprajza szabálytalan trapéz, hossza 28,5 méter, szélessége a Felsőcsatári útnál 7,10 méter, a szemközti oldalon pedig 15 méter. Található még ezen kívül egy 3,7 * 8,00 méteres fedett szín is az épület végében, amelyet elbontava egy 3,7 méter szélességű kaput nyerünk a Gyömrői útról. Az udvar teljes területe cca. 376 m². Jelenleg több ideiglenes tároló is található rajta.

ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGEK
A 18 éve épült ingatlant alacsony havi rezsi jellemzi, rendkívül gazdaságosan üzemeltethető a vastag hőszigetelő falaknak és a zárófödémen lévő hőszigetelésnek köszönhetően.

HASZNOSÍTÁSI LEHETŐSÉGEK
Az épület alkalmas többek között az alábbi tevékenységekre:
cégképviseleti telephely, szálláshely, kereskedelmi, szolgáltató egység, bemutatóterem, konditerem, egészségügyi szolgáltató központ, irodaház raktározási lehetőséggel, gépjármű javító egység, kis területigényű gyártó- összeszerelő üzem, web-áruház központi telephely stb.

BEFEKTETŐI TIPP
A Gyömrői úti szomszéd ingatlan is eladó rendkívül kedvező áron - ha még megvan. Ezt az ingatlant is megvásárolva 50 méter hosszú utcafronthoz jutunk, 1200 nm körüli telekhez, új építéssel 7-800 nm ingatlanhoz, amely területre még kamionnal is gond nélkül be lehet hajtani.
Mindez a belvárostól negyed órányi autóútra!

MEGTEKINTÉS
Az ingatlant a hét bármely napján megnézheti nappal, előzetes telefon-egyeztetés alapján a tulajdonos-építő vezetésével.

Az ingatlan ára: 199 millió Ft.

Az ingatlan árát mélyen csökkentettük szeptember 17-én 169 millió Ft-ra.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 944 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?