18. kerület, Újpéteritelep

Eladó ikerház
Alapterület 130 m²
Telekterület 339 m²
Szobák száma 5
Ár 70 millió Ft
  • Térkép
Nemes Mária
06 70 716 ···
Otthon Centrum - Nemes Mária
Üzenetet küldök

Eladó ikerház

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2020
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Az ingatlanok Pestszentimrén családi házas környezetben kerülnek kivitelezésre, kiváló közlekedéssel, központi elhelyezkedéssel!

Az 1. sz. lakás 3 szoba + nappali, 2 db fürdőszoba, garázzsal:
A lakás bejárata utca felőli előkert irányából nyílik és egy belépőn keresztül jutunk az előszobába. Az előszobából balra található a garázs, jobbra pedig a fürdőszoba. Áthaladva az előszobán juthatunk a konyhába, az étkezőbe és a nappaliba. A konyhához tartozik egy kamra is. A lépcsőn keresztül juthatunk az emeleti folyosóra, amiről 3 szoba, egy fürdőszoba és egy háztartási helyiség nyílik. A lakás kert kapcsolatát a földszinten található teraszajtó biztosítja

A 2. sz. lakás 4 szoba + nappali, 2 db fürdőszoba:
A lakás bejárata a kisebb oldalkert irányából nyílik. Egy fedett belépőn keresztül jutunk az előszobába, ahonnan a fürdőszoba, és a dolgozó szoba nyílik. Az előszobán áthaladva juthatunk a konyhába, az étkezőbe és a nappaliba. A konyhához tartozik egy kamra is. A lépcsőn keresztül juthatunk az emeleti folyosóra, amiről 3 szoba, egy fürdőszoba és egy háztartási helyiség nyílik. A lakás kert kapcsolatát a földszinten található teraszajtó biztosítja.

Főbb műszaki adatok:
Falazat Porotherm 30 N+F tégla, 10 cm-es EPS szigeteléssel. A padlózatban 10 cm-es lépésálló, a födémen 30 cm-es szigetelés. Műanyag nyílászárók. 24 KW-os kondenzációs gázkazán, a szobákban radiátoros a többi helyiségben padlófűtéses rendszerrel.

A bejutás, elszeparált mindkét fél részére külön bejárattal!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 120-149 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Nemes Mária
A referens összes hirdetése
06 70 716 ···
Otthon Centrum - Nemes Mária Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?