XVIII. kerület, Ganz-kertváros

Eladó ikerház
Beruházótól
XVIII. kerület, Ganz-kertváros
Alapterület
132 m²
Telekterület
300 m²
Szobák
5
Közvetítői azonosító: COM 6210
Azonosító: 28897523
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (ROL-AND-RED Ingatlanközpont) összes hirdetéséhez
Vörös Roland
ROL-AND-RED Ingatlanközpont
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó ikerház

Ingatlan állapota
nincs megadva
Komfort
duplakomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
elektromos
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
kertre néz
Tetőtér
nem beépíthető
Pince
nincs
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

Már csak 1 lakás eladó! Pestszentlőrinc csendes, közkedvelt, kertvárosi részén garázsokkal elválasztott, 132 m2-es, nappali + 4 szobás (1 szoba a földszinten), garázsos, 2 fürdőszobás, új építésű, NAPELEMES ikerházi lakások (összesen 6 db.) 2 db. 1250 m2-es, összközműves telken 2021 őszi átadással kulcsrakészen eladók. Az eladó magánszemély.

Az ország szinte összes bankjának a hiteleit is kínáljuk díjmentes ügyintézéssel. Kedvező ügyvédi díjak. Hívjon bizalommal!

MŰSZAKI: Beépítési mód: A mellékelt alaprajz, ill. látványtervek alapján épül.
Szerkezetek, anyagok:
Alapozás: Az alapbeton és a lábazat elkészítése 30 cm-es zsalukővel, a terv szerint.
Aljzatbeton elkészítése Estrich betonnal a beton alatt 10 cm-es lépésálló nikecell kerül elhelyezésre, plusz hő visszaverő fólia és térháló a padlófűtéssel rendelkező helyiségekben. Ahogy a terven van kiírva a rétegrend.
Teherhordó szerkezet: Főfalak 30 cm-es falazóblokk falazása, nyílások kialakítása Porotherm vagy annak megfelelő minőségű 30 cm-es NF téglával. A nyílásáthidalók előre gyártott áthidalók, illetve monolit vasbeton áthidalók a külső síkon 5 cm hőszigeteléssel.
Válaszfalak: A tervek szerint kerülnek kialakításra 10 cm-es fa váz szerkezetű üveggyapottal szigetelt és gipszkartonnal lezárt falak.
Födém: Beton födém panel
Tető: Tetőszerkezet elkészítése kezelt anyagokkal (Gombaölő, mártott kivitelezéssel) lécezéssel, fóliázással, Lindab cserepes lemezzel. Bádogozás eresz és lefolyócsatornával.
Nyílászárók: Műanyag nyílászárók(helyiségenként min. 1 db bukó-nyíló) beépítése, fehér színben (kívül-belül) 3 rétegű hő és hang gátló üvegezéssel. Műanyag bejárati ajtó, garázskapu fehér színben (elektromos távvezérlés nem tartozék, külön rendelhető). Beltéri ajtók kilinccsel 17.000.-Ft/db-ig választhatók, ezt meghaladó rész a megrendelőt terheli. Kémény nem kerül beépítésre.
Épületgépészet: Víz, csatorna, elektromos felszálló vezetékek a városi közműhálózatra való csatlakozással, a mérőig vezetve.
Fűtés: Infra film fűtés.
A homlokzatok vakolata: Külső falak hőszigetelése 12 cm-es Dryvit rendszerrel, 2 mm-es gördülő szemcsés dörzsvakolattal, fehér színben. Külső lábazati szigetelés XPS 5 cm-es Austrotherm lábazati műgyantával.
Terasz: betonozott műgyantával lekenve.
Kerítés: Az utcafronti kerítés 1 db. toló kapu és kaputelefon kialakítását tartalmazza. A telek mind a négy oldala körbekerítve kerítéssel. A frontkerítés toló kapuja elektromos motort nem tartalmaz de rendelhető.
Lakáson belüli munkálatok: választható csaptelep 10.000.-Ft/db-árban.
Fürdőszoba:1 db kád 30.000.Ft.-ig tartalmazza az ár.
1 db zuhanytálca a földszinti fürdőben 20.000.Ft/db
2 db mosdó, szifonnal, sarokszeleppel összesen 10.000.-Ft/db-ig
2 db WC fali tartály beépítve, választható csésze, 15.000.-ig tartalmazza az ár
Konyha: vízkiállás a mosogatógépnek és a csaptelepnek.
Kert: 1 db kerti csap kialakítás.
Villanyszerelés: a lakásokba (főmérő, biztosíték) kerül kiépítésre. A lakásokat életvédelmi relével látjuk el.
Riasztó rendszer vezetékének kiépítése 4 db. mozgásérzékelő kialakításához.
Elektromos kiállás a szobákba és a nappaliba a klímáknak.
6,25 KW-os Napelem.
A házban helyiségenként 2 db. konnektor, 1 db. kapcsoló és 1 db lámpahely kerül kialakításra. Internet - és telefonhálózat kialakítása a nappaliban, továbbá Tv csatlakozási végpont minden szobában kialakítva (az ezen felüli kiállások - és azok szerelvényezése a megrendelőt terhelik.)
Rézvezeték műanyag védőcsőbe behúzva a könnyűszerkezetes válaszfalaknál MBCU vezeték kiépítése.
A vállalkozási díj a lámpák árát nem tartalmazzák. A lámpák felszerelését a műszaki leírásban szereplő lámpahely kialakításokkal megegyező mennyiségben az ár tartalmazza.
Festési munkálatok: gipszkartonnal ellátott oldalfalak glettelése, csiszolása és kétszeri festése fehér színben.
Hidegburkolás, meleg burkolómunkálatok: 3000 Ft./m2 árig.
Külső fa szerkezetek festve lesznek.
A ház körüli járdák betonozva. A garázs előtti rész murvás kialakítású, későbbiekben az aszfaltozás külön megrendelhető.
A feltüntetett árak (szaniterek, ajtó stb.) bruttó árak.
A kivitelező nem vállal felelősséget a megrendelő által beszerzett anyagokra, illetve a megrendelő által az ingatlanon tárolt anyagokra és eszközökre. A szerződésben rögzített műszaki tartalomtól eltérő –egyedi igények figyelembe vételével történő pótmunka minden esetben plusz költség melyet írásban rögzítünk és 5 napon belül fizetendő. A műszaki átadás-átvételi eljárás lezárásáig a teljes ingatlan építési területnek minősül. Az építési területre nem léphet be senki, csak a kivitelező jelenlétében, illetve engedélyével.(Előzetes időpont egyeztetés alapján). Használatbavételi engedély beszerzését a kivitelező vállalja. Az ingatlan megvásárlásánál az ügyvédi költségek a vevőt terhelik.
Mindenfajta átalakítás, ami engedélyköteles, külön egyeztetés után és a vevő saját költségére történhet. A tervmódosítás elkészíttetése és az illetékek költsége is a vevőt terheli, az építtető garanciát nem tud vállalni ezekre és arra sem, ha ez késlelteti a lakhatási engedély kiadását.
Konyhabútort az ár nem tartalmazza. Az építkezés során keletkező sitt és hulladék elszállítása a kivitelezőt terheli. A kertépítést és a kert rendezését az ár nem tartalmazza.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (ROL-AND-RED Ingatlanközpont) összes hirdetéséhez
Vörös Roland
ROL-AND-RED Ingatlanközpont