XVII. kerület, Rákóczikert utca Eladó termőföld, szántó
Alapterület 45 m2
Telekterület 796 m2
Azonosító: 32973210
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 664
Leírás

Rákoshegyen, külterületi, szántóföld megnevezésű ingatlan eladó!

Budapest XVII. kerületében, belterület közvetlen közelében,rendezett környéken eladásra kínálok egy 796 nm-es nyeles telket és a rajta található 45 nm-es gazdasági épületet.

Környék:

Az ingatlan külterületen, belterülettel határos utcában helyezkedik el. A főúttól (Ferihegyi út) pár száz méterre található, környezetében zártkertek, hobbi telkek és lakóházak is találhatóak.
Bevásárlási lehetőségek, buszmegálló is séta távolságra.Iskola, óvoda 5 perc gyalog, XVII. kerületi bevásárló központok 15 perc alatt busszal elérhetőek.

Telek:

Az ingatlan osztatlan közös telken helyezkedik el, saját telekrész 796 nm.Használati megosztássl rendelkezik.Teljesen körbekerített és szeparált a többi házrésztől, külön utcafronti bejárattal rendelkezik. A telek körbekerített, víz bevezetett, gáz és villany az utcában. A területen található egy 45 nm-es gazdasági épület.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Meggyes Anita E.V. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Tovább olvasom expand_more
Térkép XVII. kerület, Rákóczikert utca
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 664
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch