Bezárás

17. kerület, Kaszáló utca 45.

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 80 m²
Szobák száma 3
Ár 52,9 millió Ft
  • Térkép
iDOM Házépítő
06 30 428 ···
iDOM Házépítő
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2019
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány AA++
Emelet 1
Épület szintjei 6
Lift van
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés hőszivattyú, mennyezeti hűtés-fűtés
Légkondicionáló van
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC külön és egyben is
Tájolás északkelet
Kilátás utcai
Erkély 36.05 m²
Kertkapcsolatos nem
Tetőtér nincs megadva
Parkolás teremgarázs hely - megvásárolható
Parkolóhely ára 2.95 M Ft
A Central Park lakóház Budapesten, Rákoskeresztúr városközpontjában helyezkedik el.

Az épület a földszinten üzleteket, a mélygarázsban beállókat és tárolókat, a felsőbb emeleteken pedig 49 lakást foglal magában.
Szintenként eltérő számú lakás található, az első emeleten 18db, a második és harmadik emeleten 13-13db, a legfelső negyedik emeleten pedig 5db hatalmas teraszokkal rendelkező penthouse kerül kialakításra. A földszinti üzleteknek közvetlen kapcsolata van a környező utcákkal, a lakásokhoz pedig elérhető lesz egy belső átrium. Valamennyi lakáshoz tartozik erkély, melyek szintén a környező utcákra, illetve a Rákos-patakra néznek.

Az épület tervezése során nagy figyelmet fordítottunk a környezetvédelemre és a megújuló energiaforrások hatékony kihasználására, szem előtt tartva a leendő lakók kényelmét és kedvező rezsi költségét. Éppen ezért a lakóépület fűtési és használati melegvíz igény kielégítésére 2db nagy teljesítményű levegő-víz hőszivattyút építünk be, előtérbe helyezve ezzel a zöld energiát.
Ennek a ma elérhető egyik legmodernebb rendszernek köszönhetően a lakók számára a meleg víz és a fűtés használata során 20-25%-os megtakarítás érhető el.

Az épület nem csak műszaki hanem esztétikai szempontból is a mai kor elvárásainak megfelelő modern megjelenésű. Ennek megfelelően az épület homlokzatán nemes vakolat, valamint kőburkolat jelenik meg. A ház korlátai esztétikus, magas minőségű biztonsági üvegkorlát, mely tovább emeli a ház színvonalát.

A Vevők számára a szaniterek, hideg és meleg burkolatok bemutatására és kiválasztására az Építtető egy kellemes hangulatú bemutatótermet hozott létre a 1173 Kaszáló utca 47. (Keresztúri piac) földszintjén. Minden beépített anyag, mely felhasználásra kerül, csak és kizárólag első osztályú és minőségű.

A Kaszáló utca Budapest 17. kerületének központjában, Rákoskeresztúr szívében helyezkedik el, közel rengeteg központi üzlethez, egységhez illetve a szomszédban egy piac és pláza található, mely kényelmessé teszi az ott lakók életét. A ház közvetlen közelében találhatóak éttermek, szépségszalonok, egészségközpont, gyermekeknek játszóház, bárok, kávézók valamint több bankfiók. Karnyújtásnyira található Rákoskeresztúr főtere, ami egy tömegközlekedési csomópont, így rövid idő alatt megközelíthető Budapest belvárosa.

iDOM Házépítő weboldala

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 428 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?