Bezárás

17. kerület, Rákoscsaba

Eladó műhely
Alapterület 633 m²
Telekterület 2 032 m²
Ár 170 millió Ft
  • Térkép
Posch Ágnes
06 20 487 ···
 
Lőrincz Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó műhely

RÁKOSCSABÁN FORGALMAS ÚTON KÍNÁLUNK EGY CSALÁDI HÁZAT MŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSSAL EGYÜTT!

A XVII. kerületben kínálunk egy 2032 nm-es összközműves telken lévő családi házat AUTÓSZERELŐ MŰHELLYEL ÉS VIZSGÁZTATÓ ÁLLOMÁSSAL - működési engedéllyel és céggel együtt. 1998 óta működő autószerelő műhely, egyben kijelölt műszaki vizsgaállomás - jelentős ügyfélkörrel rendelkezik. A cég minden szükséges engedéllyel rendelkezik, a vételár a teljes berendezést tartalmazza.

Összesen 320 m2-en kialakításra került: szerelőműhely, lakatosműhely, futómű állító és vizsgasor, amelyekben hat szerelőállás van (magasított és hosszabbított járműveknek is 3,5 tonnáig). A vizsgáztató állomás mellett a ház szuterén részében foglal helyet az iroda. Felette raktározásra kialakított tetőtér rész, ahol még egy garzonlakás is ki van alakítva.

A családi ház 3 szinten 311 nm-es, tetőtér beépítéses, 90-ben épült tégla falazattal, Terranova hőszigetelő vakolattal, cserépfedéssel, masszív, jó állapotú.
A földszinten előszoba, innen van feljárat a tetőtérbe, egy nappali hátra a kert felé teraszkapcsolattal, étkezős konyha, fürdőszoba és egy mosdó található. A konyhában beépített konyhabútor, a nappaliban cserépkályha. A lépcső alatti részen beépített szekrény. A tetőtérben a központi rész a nappali, innen nyílik egy nagyobb szoba és három félszoba és a fürdőszoba. A házon új műanyag nyílászárók redőnnyel. A házhoz tartozó kertrész intim, a vállalkozástól leválasztott, kerti tóval, a kert végében szaletlivel, ahol sütögető és kemence is van.

Az ingatlan fűtése vegyes tüzelésű kazánról és gázcirkóról is megoldott.

A telek hátsó részében 25-30 autó parkolása biztosított.

Nagyobb terület igény esetén megvásárolható a mellette lévő 2790 m2-es telekrész.


Az ingatlan könnyen megközelíthető, frekventált helyen - az M0-tól 2 km-re - található. A közelben több buszmegálló van. (161, 169E, 202E)

IÁ: 170 M Ft

Információért, vagy az ingatlan megtekintéséhez, hívását hétvégén is fogadjuk!

VEVŐKÖRÜNKNEK FOLYAMATOSAN KERESÜNK ELADÓ - BÉRBEADÓ INGATLANOKAT! Ha Ön szeretné ingatlanát értékesíteni kérjük, keressen minket!

TOVÁBBI TÖBB SZÁZ INGATLAN AJÁNLATUNKAT MEGTEKINTHETI A LŐRINCZ INGATLAN HONLAPJÁN!

Szerződéskötéshez kiváló ügyvédi hátteret és a munkadíjból jelentős kedvezményt nyújtunk!


Kapcsolat a hirdetővel

06 20 487 ···
 
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?