XVII. kerület, Alsórákoshegy Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 569 m2
Telekterület 1617 m2
Közvetítői azonosító: COM GDN-343619 Azonosító: 33262295
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 70 320
Eladó egyéb ipari ingatlan
Energiatanúsítvány nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Kivételes lehetőség a XVII. kerületben!
Nagy telken fekvő, több funkció betöltésére alkalmas ingatlant kínálunk eladásra.

1617 m2-es telken fekszik kettő épület, egyik épület egy családi ház, másik egy üzemi épület, mely raktározási tevékenységek betöltésére is alkalmas, vagy műhelynek. A teljes körűen kiépített műhelyben sokáig sikeres vállalkozások működtek, például húsüzem, továbbá a jövőben akár autószerelő műhelynek is kiváló választás lehet, az emelőszerkezet miatt.
Saroktelken fekszenek az ingatlanok, ezáltal kettő utcáról is meglehet közelíteni a területet. A telekre három behajtási lehetőség is adott, nagyobb méretű teherautóval megoldható a behajtás, az utcákban nincsen súlykorlátozás.
Ipari áram is rendelkezésre áll.

A családi ház 1991-ben épület, tégla szerkezetű, kettő szintes, 105 m2+36 m2 fedett terasz, 2003-ben felújították. Nappali, külön konyha-étkezővel, kamra, előszoba, közlekedők, külön mellékhelyiség, fürdőszoba, nappali és három különnyíló hálószoba található benne.

Az üzemet 1992-ben építették meg, a földszinti rész részletes alaprajzát a tisztelt vevők láthatják a hirdetésben, az emeleti részen továbbá megtalálható egy 80 m2-es lakás, iroda és közlekedő. Az üzem teljes területe 465 m2.

Ne maradjon le erről a nagyszerű lehetőségről. Felmerülő kérdései és bemutatás kapcsán keressen bizalommal!
Cs.G.

Tovább olvasom expand_more
Térkép XVII. kerület, Alsórákoshegy
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 263,44 ezer Ft/m²
XVII. kerület 479,33 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 320
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch