Bezárás

16. kerület, Sashalom – Jókai-lakótelep

Eladó csúszózsalus lakás
Alapterület 65 m²
Szobák száma 3
Ár 31,9 millió Ft
  • Térkép
Kerezsy Kinga
06 70 442 ···
FORTISELIT Ingatlan 3
Üzenetet küldök

Eladó csúszózsalus lakás

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950-1980 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 3
Épület szintjei 4
Lift nincs
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés házközponti
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Tájolás nyugat
Kilátás panorámás
Erkély 8 m²
Kertkapcsolatos nem
Parkolás utca, közterület - ingyenes
Eladó XVI. kerületben Mátyásföldön a Jókai lakótelepen egy 3 külön bejáratú szobás, loggiás, külön bejáratú ablakos konyhás, esztétikailag és műszakilag is felújított 3ik emeleti lakás, egy 16 lakásos társasházban. A lakás nyugati fekvésű, a nappali és az egyik háló előtt közös 8nm-es loggiával, házközponti fűtéssel, és tárolóval is rendelkezik. Parkolni ingyen a ház előtt lehet.
A társasház kellemes könnyen megközelíthető parkos övezetben fekszik, nyugati fekvésű, világos. A lakásba lépve a tágas 10nm-es előszoba fogad minket. A jó elrendezésnek köszönhetően minden helyiség innen nyílik. Jobb kéz felé haladva a 18 nm-es nappali kapott helyet kijárattal a loggiára, ezt követi a 12 nm-es hálószoba található, laminált parkettás, fa nyílászáróval ellátott és a 8nm-es loggia ez előtt a szoba előtt is elhúzódik, de kijárat csak a nappaliból van. A közlekedőben tovább haladva a gardrób, majd a 3ik kisebb háló következik.
A konya 8 nm, a bejárattól bal kéz felé található szeparált, ablakos, méretéből adódóan étkezésre is alkalmas, keleti fekvésű. Járólappal burkolt, felújítása a vízvezetékekkel együtt történt. A fürdőszoba és a toalett külön bejáratúak, járólappal burkoltak, felújítottak.
A hideg-meleg burkolatok cseréje, fürdőszoba, WC, konyha felújítása megtörtént, ablakok, ajtók mázolása, falak festése, világítás korszerűsítése (új mérőóra 32 A, fi relé, új ledes fényforrások) nemrégen befejeződött.
Az ablakok fa nyílászárók.
A házat korszerűsítették: szigetelés, új csővezeték, új lépcsőházi bejárat, az erkélyek lábazatát felújították.
A lakást ajánlom fiataloknak első lakásnak, vagy befektetőknek a 3 külön bejáratú szoba miatt, az Örs vezér tere 15 percen belül megközelíthető.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Műszaki:
Fűtés – házközponti
Meleg víz ellátása – házközponti

Környék:
Mátyásföld-Jókai lakótelep
Parkos, családi házas övezet remek ellátottsággal.
Mivel minden korosztály számára megfelelő infrastruktúrával rendelkezik, - iskola, óvoda, sportolási lehetőségek, park, ezért széles körben közkedvelt. Autós- és tömegközlekedéssel is nagyon jól megközelíthető minden pontja.

Közlekedés:
autóbusz 46os, 45ös, 176Es, 2076Es
HÉV H 8as és 9es

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 442 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?