XVI. kerület, Rákosszentmihály Eladó telephely
Alapterület 340 m2
Telekterület 1260 m2
Azonosító: 32168170
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 522
Eladó telephely
Energiatanúsítvány nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

ELADÓ Budapest 16. kerület Rákosszentmihályon KIVETT TELEPHELY besorolású önálló 1260 m2 telek, amelyen bruttó 340 m2 alapterületű ingatlan található. A terület ÖNÁLLÓ HELYRAJZI SZÁMMAL rendelkezik .

Az ingatlan CÉGGEL EGYÜTT IS ELADÓ! Amely magában foglalja az összes gépet, berendezést, felszerelést és készletet. Így az ára +100 M FT! A VÁLLALKOZÁS bejáratott, állandó vevőkörrel rendelkezik!!

RENDKÍVÜL jó elhelyezkedési adottságainak köszönhetően az itt működő vállalkozás sikeres, nagy látogatottsággal, széles vevőkörrel rendelkezik!

Az ingatlan BÁRMILYEN tevékenységre KERESKEDELMI, SZOLGÁLTATÁSI, TERMELÉSI, INTÉZMÉNYI, IRODAI STB vállalkozásra HASZNÁLHATÓ!
LAKÓÉPÜLETNEK is használható
BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓ VÉTEL!
A hely adottságai és a szolgáltatás minőségének köszönhetően a jelenlegi vállalkozás elnyerte az

ARANY VÁLLALKOZÁS 2022 díjat!!!

Az eladó visszabérelné és egyidejűleg más vállalkozásnak is kiadható lenne!!!
MEGTÉRÜLÉSI IDEJE 8-10 éven belül!!!


KIZÁRÓLAG AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN, AZ OTP INGATLANPONTON KERESZTÜL VÁSÁROLHATÓ MEG.A TELEK BEÉPÍTETTSÉGÉTŐL FÜGGŐEN MÉG LEHET ÉPÍTENI RÁ!

A területen elhelyezkedő épületek:
1. Főépület, amely 2 szintes:
Földszint 154m2+ emelet 70m2
Amelyből:
szerelőcsarnok (50m2), ügyfélváró (15m2), recepció (23 m2), iroda (15m2), fürdőszoba zuhanyzóval és wc-vel
LAKÁS (2 szoba (17m2, 11m2, konyha, fürdőszoba, előszoba)
Emelet főépületé: 70m2-es kényelmes lépcsőn visz fel. A lépcső oldalára épített teherfelvonóval lehet a nehezebb tárgyakat felvinni.
2. Szerelő műhely : 55m2,
3. Tároló: 62m2

A telek összközműves. A szerelő műhelyt és a tárolót az 1990-es években építették.
A 2 szintes főépületet 2019-ben teljeskörűen felújították, amelynek során többek között a tetőt cserélték, elektromos hálózatot korszerűsítették.
A főépület sávalapra épült. talajnedvesség ellen szigetelték, a falak téglából épültek, födéme acélgerendás és nyeregtető fedi. A belső nyílászárók műanyag szerkezetűek, a külső nyílászárói fém , fa, és műanyagok. Fűtése gázcirkóval történik radiátoros hőleadással.
A tároló és a kisebb szerelő műhely falai téglából épültek, nyílászárói fémszerkezetűek, 1990-es években épültek.

Az ingatlan környezetében a FORGALMAS útmenti elhelyezkedés miatt sok üzlet, járművel kapcsolatos vállakozás és CSALÁDI házak találhatók.
A terület beépíthetősége: 25%, amelyből a főépület 12%-os beépítettséget jelent.

Az ingatlant a tulajdonos eladni szeretné, de az eladás után nyitott arra is, hogy tovább bérelné.

INFRASTRUKTURÁLIS ELLÁTOTTSÁGA KIVÁLÓ
A közelben mindenféle üzlet, bevásárlási lehetőség elérhető könnyen elérhető. A belváros a közeli buszmegállóból tömegközlekedéssel vagy autóval is könnyen megközelíthető. Az M0-ás szintén rövid idő alatt elérhető.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel konstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez

Tovább olvasom expand_more
Térkép XVI. kerület, Rákosszentmihály
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 424,58 ezer Ft/m²
XVI. kerület 396 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 522
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch