XVI. kerület, Bökényföldi út Eladó telek ipari hasznosításra
Alapterület 20662 m2
Telekterület 20662 m2
Azonosító: 33055765
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
A hirdető nem adott meg telefonszámot.
Eladó telek ipari hasznosításra
Energiatanúsítvány nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

20.662 m2 ipari telek a Bökényföldi út és Cinkotai út között (XVI. kerület) 20.000 Ft/m2 áron sürgősen eladó.
A telek nagyon közel az M0/M2/M3-hoz, tehermentes. Jelenleg ez a 20.662 m2 ipari terület még üres és eladó, habár az utóbbi időben számos vállalkozás ebben a gazdasági övezetben választott új telephelyet.
A telek az ipari övezeten áthúzódó 30 méter széles és most építés alatt álló ipari feltáró útról közelíthető meg, ahol súly és magasságkorlátozás nincs.
Közművek a közelben a Bökényföldi és a Cinkotai úton (onnan mind beköthető). A közvetlen szomszédban egy évtizedek óta működő sikeres, óriás ipari cég ( irodaházakkal és gondozott parkkal).
A közelben (400-450 m-re) buszmegállók.
A telek a legjobb Gksz-2/XVI ipari építési besorolású, szabadon álló beépítési móddal, max. építmény magasság: 18m, amelyen belül a lakás célú rendeltetés és egy külön portaépület is megengedett.
A telken a kereskedelmi, szolgáltató; igazgatási, iroda; oktatási célú bármely működés megengedett.
A gazdasági tevékenységi célú épületen belül a tulajdonos, a használó és a személyzet számára szolgáló lakó és sport rendeltetés engedélyezett, az előkertben legfeljebb 20 m2 alapterületű egyszintes portaépület is létesíthető a XVI. ker. Építési Szabályzata szerint.

Tovább olvasom expand_more
Térkép XVI. kerület, Bökényföldi út
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 20 ezer Ft/m²
XVI. kerület 396 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
A hirdető nem adott meg telefonszámot.
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch